American oxygen

Hello! Huh, ensimmäisistä pitkistä ja väsyneistä päivistä täällä selvitty. Meidän lento oli New Yorkissa maanantai iltana klo 20. ”Apua nyt me ollaan New Yorkissa” innostusta kesti varmaan tasan 15min, kunnes jouduttiin jonottelemaan passiluukulle kevyet kaks tuntia kokopäivän matkustamisen päälle. Training schoolille päästiin 12 aikoihin yöllä.

  
  
Pari päivää oli aika tiivistä opiskelua aamusta iltaan, onneks opettaja oli hauska, että jotenkuten pysy hereillä ja jaksoi keskittyä. Torstaina meille pidettiin ensiapukurssi, jonka jälkeen lähdettiin New York tourille, siitä lisää myöhemmin 🙂 Perjantai aamulla alettiin sitten siirtymään hostperheiden luo. Mun matka Long Islandilta uuteen kotiin kesti bussilla noin 6 tuntia, eli melkeen yhtä kauan kun lento Arlandasta tänne..

  
Mikään luksushotellihan training school ei ollut, ja etukäteen oli kuullut paljon ruoan tasosta. Eihän se parhaasta päästä ollut ja kaupasta haettiin aamupuuroon omat hillot, mutta ei nälässäkään ole tarvinnut olla.

   
 

Nyt mä olen täällä uudessa kodissa, koko perhe tuli pysäkille vastaan. Kotona ekana oli tiedossa esittelykierros, ruokaa ja nopee tsekkaus miltä tää neighborhood näyttää. Aika hullua että täällä mä nyt vaan oon! Ja eka viikkokin kohta jo ohi.

-H

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s