New York City

Ensimmäisen USAssa vietetyn viikon odotetuin juttu oli pieni touri New Yorkiin. Torstaina lähdettiin bussilla Long Islandilta kohti NYCia, matka kesti noin puoltoista tuntia, ja ikkunasta oli kiva kattella ihan tavallisia alueita ja taloja.

  
Kierros alkoi downtownista jossa mentiin rantaan katsoon vapaudenpatsasta. Sen näki kun tarkkaan katsoi, eli se oli aika kaukana.. Mutta muuten näytti hienolta.  

   
 

Siitä ajeltiin eteenpäin ja matkalla näkyi vaikka mitä mielenkiintosta ja hienoa. Pysähdyttiin nopeesti myös Central Parkiin. Uus World trade center ja sen vieressä olevan hienon muistomerkin ohi ajettiin myös, muistomerkkiä täytyy mennä katsoon seuraavalla kerralla. Meidän opas oli hauska New Yorkilainen nainen, mikä teki bussista nähtävyyksien katselemisesta vähän mukavempaa.

   

Rockefeller Center ja Top of the rock oli meidän päätepysäkki. Sieltä 70 kerroksesta katsottuna New York näytti aika hienolta! Sää oli vähän harmaa ja sumunen mutta sinne olis voinut vaan jäädä tuijottaan sitä maisemaa loputtomiin. Varmasti tulee käytyä vielä aurinkoisena päivänä, ja pimeellä, että näkyy kaikki hienot valot.
   
  

Sitten lähdettiin etsiin Ellan kanssa ruokaa ja päädyttiin syömään pizzaa Times Squarelle. Ihmisiä oli ihan hulluna ja kaikki oli niiiin hienoo!

   
   

 

Matkalla takas bussille kerettiin poikkeen jättimäisessä Victoria’s Secretissa ja Empire State Building näytti aika suurelta siitä kulmasta katottuna.

  
Viikko pian takana ja tällä hetkellä fiilis on että en halua ikinä pois täältä.:D Mutta maanantaina alkaa arki ja työt, joten katotaan taas viikon päästä mikä fiilis.. Uus koti tuntuu jo nyt aika mukavalta ja naapurit on kovin kiinnostuneita ja muutenkin ihmiset niin mukavia. 🙂

-H

3 kommenttia artikkeliin ”New York City

  1. Ah vitsi nyt vasta muistin tulla kurkkaamaan onko blogi päivittynyt 🙂 Kivaa kuulla että oot nyt perillä! Laita ihmeessä pian taas kuulumisia. Terkut sateisesta Suomesta 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s