Juttuja ja havaintoja II

Uusimpia havaintoja ja juttuja mitä on huomannut viimepäivien aikana:

Sairaalatyöntekijät työvaatteet päällä kaupungilla. Hoitsut kävelee kaupungilla vastaan työvaatteet päällä (sininen paita ja housut), istuu kahvilla tai syömässä, käy kaupassa.. Miks?! Ei kovin hygieenistä, tosin tuskin ne käyttää samaa asua seuraavana työpäivänä, mutta eikö olis mukavempaa vaihtaa vaatteet normaaleihin arkivaatteisiin kun lähtee töistä? Vai sairaanhoitaja ystäväni Heidi, harkitsisitko itse lähteväs työvaatteet päällä kaupungille?

  
  
Ilmastointi. Ekoina päivinä aattelin vaan että ehkä mä vaan palelen kun ilmastointi on täysillä autossa ja kotona. Vaikka ulkona ei olis edes paahtavan kuuma, niin heti kun mennään autoon, nää laittaa ilmastoinnin puhaltaan liian kovaa ja liian kylmää. Ihan turhaan. En usko että niillä itelläkään on niin kuuma, että tilanne vaatis tällaista ilmastointia, varsinkaan koko ajomatkaks.

  
Kuuntelen kotona spotifysta musiikkia, ja jostain syystä nyt kolme päivää oon soittanut Cheekkiä.. On hauskaa kun ei nää tajua mitä biiseissä edes sanotaan. Kyllä toi 5v varmaan kuulee englanninkielisistä biiseistä sanan ”fuck” tai ”motherfucker” mutta kun Cheekki sanoo ”vittu perke saatana” niin voin laulaa mukana ilman että ketään harmittaa.

Sit tää lippis asia. Olin lähdössä lasten kanssa puistoon mun NY lippis päässä, kun ovella mun host dad totesi että mulle pitää ensi tilassa hankkia Boston Red Soxien lippis, koska en voi pitää NY merkkistä täällä. Pääsin parisataa metriä ovesta eteenpäin kunnes pihaan parkkeeratun auton ikkuna avattiin ja vanhempi mies ilmoitti että ”miss, you can’t wear that hat here!”. Joten mahd pian oikeen joukkueen varusteet päälle!

  

Yksi kommentti artikkeliin ”Juttuja ja havaintoja II

  1. Hahaa joo en kyllä välttämättä lähtis ja täällä saattais vähän useempi kattoo kieroon jos niin tekis 😀 jenkit on erikoista kansaa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s