Viikko 3/52

Hengissä eilisten 4th of July juhlien jälkeen! Bileet oli hyvät, niistä lisää myöhemmin. Työviikko oli mukava ja normaali, ja pikkuhiljaa alkaa tuleen rutiinit tutummiksi ja asiat alkaa sujuun aika helposti. Tuntuu hassulta ajatella, että täällä mä nyt vaan asun, koska se tuntuu ihan normaalilta. Edelleenkään mulla ei oo tullut mitään ”apuaaaa jeeejejejeee ihanaaaa asun täällä omgomg”. Toki oon innoissani, mutta tää tuntuu ihan normaalilta ja oikeelta 🙂  

Viikon aikana kävin töiden jälkeen pyörimässä downtownissa ja Chesnuthill Mallilla ja muuta perushommaa. Kun purkasin mun matkalaukkua tänne päästessäni, tajusin että mulla on aivan liian vähän vaatteita mukana, joten Forever 21 on tullut aika tutuks kahden viikon aikana..

Perjantaina lähdettiin mun naapurin aupairin kanssa downtowniin viettään päivää ja koska keli oli niin hyvä, käytiin Prudential Towerissa katseleen maisemia. Ihan hienolta näytti Boston 52. kerroksesta.  

  

Tänään on ollut lepposa sunnuntai, sai nukkua pitkään, eikä ollut krapula. Lounaaks sai kunnon kesä grilliruuat ja päälle froyoo suomiseurassa 🙂

Ainiin! Just kun pääsin sanomasta että ei tarvii huolehtia autolla ajamisesta, niin nyt on sitten mullekin auto käytettävissä. Se on ihan hyvä, niin pystyy lastenkin kanssa lähtemään johonkin muuallekin kuin lähipuistoon ja vapaa ajalla paikasta A paikkaan B liikkuminen helpottuu. Ja tää on ihan kohtuullisen kokoinen auto joten eiköhän sen kanssa pärjää! 🙂

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikko 3/52

  1. Kyllä se ajaminen varmasti sujuu!! Ja ah mikä positiivinen painajainen kun pitää ostaa lisää vaatteita! Mitä pakkausvinkkejä antaisit au pairille ja mitä itse pakkasit? Tästä vaikka ihan koko postaus olis kiva lukea 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s