4th of july

Tähän astisen jenkkilaiffin isoin juttu oli USAn itsenäisyyspäivä, jota vietettiin lauantaina 4.7. Tein tutkimusta että missäpäin Bostonia tää juhlapäivä kannattais viettää, ja suunnitelmaks tuli mennä katsoon ilotulitukset Charles-riverille. Porukkaa valui joelle aamusta asti, ihmiset vaan hengaili, piti piknikkiä ja jossain kohtaa iltaa oli joku konserttikin.

        

Treffasin pari au pairia aamupäivästä joella ja sitten vaihdoin seurani uuteen saksalaiseen tyttöön jonka kanssa synkkas heti ja se oli kuulemma kun rakkautta ensisilmäyksellä. Suunnattiin kotibileisiin josta ei tunnettu ketään, eikä oikeestaan koko juhlissa kovinkaan moni tuntenut toisiaan, mikä olikin vähän pointtina, että tutustuu uusiin ihmisiin. Sieltä löytyi pari aupairia meidän lisäks, ja ympäri Eurooppaa USAan muuttanutta porukkaa. Osa opiskelijoita, osa työssäkäyviä ja jotkut oli vaan parin päivän pysähdyksellä Bostonissa.

   
      

Ilta kymmenen aikoihin suunnattiin takas joelle ja ne ilotulitukset oli kyllä ihan näkemisen arvoiset. Paljon ihmisiä, musiikkia ja puoli tuntia hienoimpia raketteja mitä oon nähnyt.

   
 
 Ilta oli kaikinpuolin mukava, tutustui taas uusiin ihmisiin ja pääsi näkeen ensimmäisen ison juhlapäivän tällä reissulla (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s