Viikon tekemisiä

Kaikki arkipäivät rullaa töiden osalta aika samalla kaavalla joka päivä, ja tunteja kertyy viikossa 45. Maanantaista torstaihin saa painaa hommia 7-17, mikä on ihan ok sinänsä, kun tietää että perjantaina päivä alkaa myöhemmin ja loppuu aiemmin. Tää kesäaika on vielä ”rankempaa” kun molemmat lapset on kotona, mutta kun toisella alkaa kindergarten, niin on aika lepposat oltavat. 

Melkeen jokapäivä tulee tehtyä töiden jälkeen jotain. Joko lähden itekseni käveleen Chestnut hill mallille tai ruokakauppaan, naapurin kanssa iltakävelylle, downtowniin tai vaan tähän omaan ”keskustaan” hengailemaan millon kenenkin kanssa.

Maanantaina tehtiin naapurin kanssa iltalenkki joka alkoi Starbucksista. Käveltiin ympäri meidän kotialuetta ja ihmeteltiin isoja taloja ja sitä, kuinka näillä kaduilla harvoin näkee yhtään ihmisiä.

 

kun et yhtäkkiä osaakaan tavata omaa nimees etkä jaksa korjata asiaa

      

Tiistaina käytiin yhden suomitytön kanssa downtownissa palauttelemassa vaatteita Forever 21seen ja haettiin Cheesecake Factorysta palat kakkua ja mentiin ulos istustkeleen. 

  
 

Keskiviikkona mut pistettiin ajaan autoa. Käytiin host dadin kanssa pienellä ajelulla että sain vähän tuntumaa liikenteeseen täällä kun tästä eteenpäin täytyy alkaa kuskaamaan lapsia millon minnekin. Loppuillan selvittelin koneella asioita, katselin Netflixistä Weedsia johon oon koukuttunut ja söin 4dollarin Ben&Jerryä ja sushia.

  

Torstai meni vaan viikonloppua odotellessa, ja suunnitelmissa oli Red Sox vs Yankees baseball peli. Peli oli kiva kokemus, mutta oltiin Lucyn kanssa aika turisteina paikalla, ja meidän halvat liput ei sisältänyt edes istumapaikkaa. Lopulta me löydettiin joku ihan muu kuin meidän oma seisomapaikka, mistä näki hyvin koko stadionin ja pelin. Kalja ja siideri oli kallista, peli oli tylsää, mutta yleisestiottaen tunnelma oli hyvä. Lisäksi screenilta näkyi jossain kohtaa niin perus amerikkalainen juttu kun joku mies kosi tyttöystäväänsä.

   
 

Pelin jälkeen lähdettiin hakeen mun kotiin unohtunutta passia jotta päästään baariin, mutta ilta päättykin migreeni kohtaukseen ja siihen että kotimatkalla oksennan uberin takaovesta kenenkään huomaamatta kadulle. Kuskini Khalid kiitteli kovasti että vihjasin pysäyttämään auton.:D
Lauantaina käytiin Lucyn kanssa rannalla ja päätettiin lähteä illalla baariin, uudella yrityksellä. Baarit aukee täällä aikasin ja meidän piti mennä ennen 11 että säästyttiin 35$ suolaselta sisäänpääsymaksulta. Muutaman mutkan ja parin siiderin kautta päästiin klubille joka oli ok hieno, paljon ihmisiä ja hyvää musiikkia. Juomat tosin oli aika kalliita ja välillä käytiinkin viereisessä ravintolassa ottaan yhdet ja palattiin takas. 

   

baarin portsari Ken oli kiltti mies

   
Tänään sunnuntaina oon vaan jumittanut kotona, syönyt ja hetken koitin ottaa aurinkoakin takapihalla mukavassa 30 asteen lämmössä.:)

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s