Tasan kuukausi

Tähän asti oon selvinnyt hyvin ilman minkäänlaista koti-ikävää ja välillä on tuntunut vähän oudoltakin, että oonko ihan tunteeton kun tuntuu ettei oo ketään/mitään ikävä. Viime päivinä tullut ensimmäistä kertaa välillä hetkiä jolloin alkaa asiaa ajatteleen, kun facebook ja instagram täyttyy kuvista ja päivityksistä missä kaikki on yhdessä viettämässä kesän juhlia tai makaamassa rannalla (niinä parina hellepäivänä mitä siellä on ollut..) Sitten alkaa ajtteleen että mistä kaikesta jää paitsi kun on itse täällä, mutta nekin fiilikset menee ohi ihan hetkessä. 

 

Läksärit!

 

Se ei harmita yhtään, että täällä on ollut hyvät kelit verrattuna Suomen ”kesään”! Muutamia sadepäiviä, mutta aika tasaisesti 25-30 astetta lämpöä. On saanut pienen rusketuksenkin kun on mahdollisimman paljon ulkona lasten kanssa.

 

Tää kuva ei ehkä tuo sitä rusketusta parhaiten esiin…

  
 

Muutakin kivaa on tulossa, kun saan mun normaalin kahden viikon loman lisäks kaks lisälomaviikkoa elokuun alussa, kun päätin skipata perheloman host perheen mökillä Kanadassa. Suunnitteilla olis jonkinlainen viikon reissu, mutta kaks viikkoa yksin rauhassa kotonakaan ei kuulosta pahalta, kun täällä Bostonissakin on niin paljon näkemättä. Syyskuussa on myös viikonloppureissu Niagaran putouksille Kanadan puolelle, sopivasti mun synttäreinä, marraskuussa tiedossa viikonloppu Washington D.C.ssa ja joulukuussa Torontoon. (:

   
   
Tää viikko on ollut aika kiireinen kun vanhemmalla lapsella on ollut kesäleiri ja sitä tarvii kuskata edes takas. Autolla ajaminen on siis tullut tutuks ja uskaltaa jo lähteä töidenkin jälkeen ajeleen ostareille tms mihkä ei julkisella helposti pääse. Vielä pari päivää tätä viikkoo näiden tonttujen kanssa ja pääsee taas viikonlopun viettoon!

-H

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s