Sekalaista

Keskiviikko ilta ja viikonlopun odotus parhaimmillaan!

Viime viikonlopusta. Viime viikonloppu meni äkkiä. Perjantaina en jaksanut tehdä mitään, joten hoidin itselleni lomasuunnitelmia ens kuulle ja kävin kävelyllä koiran kanssa. Lauantaina lähdettiin naapurin kanssa downtowniin, sitten ajelin takasin kotiin subwaylla ja taas takasin Lucya treffaamaan. Päädyttiin Harvardin kampukselle pussi(hiha)kaljalle josta ilta jatku erikoisesti ja päätty tuskaisesti sunnuntaihin.

   
  

Juoniva siili nimeltä Eugene

  
   
Loma. Päätin siis että skippaan mun hostien perheloman Kanadassa, koska 2 viikkoa omaa aikaa kuulosti paremmalta kun puolisukua ja jaettu huone 5v kanssa. Varasin sitten laatuaikaa itselleni Miamissa 5.-10.8. Loput lomasta vietän kotona. Ja tää ei edes oo onneks mun virallinen loma, eli sekin on vielä edessä!

Au pairina täytyy myös kerätä kasaan 6 opiskelu creditia ja opiskeluvaihtoehtojakin on tullut selviteltyä. Mahdollisuuksia on aina Harvardista viikonloppureissuihin Niagaran putouksille ja mähän valitsin tottakai jälkimmäisen. Kurssi Harvardissa kiinnosti kyllä, mutta halvimmillaan 800$ neljästä creditista tuntui aika pahalta, vaikka perhe maksaakin opiskelusta 500$. Näiden helppojen viikonlopputrippien lisäks joihin itse päädyin; täytyy vielä käydä ihan koulullakin, mutta sekin kurssi keskittyy USAn kulttuuriin sisältäen museokäyntejä jne. Marraskuussa on sitten vielä viikonloppu Washington D.C.ssa liittyen näihin creditteihin.

Työpäivät. Eilen ja tänään jouduin tarkastaan että mitä päivää eletään. Aika menee niin äkkiä edelleen.  Tänään oli ensimmäistä kertaa oikeesti kamala päivä kun joku sai raivarin pelkästään jo siitä että leikkasin banaanin valmiiks puoliks ja että välipalaks ei saanut kultakalakeksejä ja lopulta mitä sai oli ihan helvetin vääränlaisessa kipossa. Pidin pienen hiljaisen hetken itekseni, ja päätin piristää kaikkien päivää sillä, että lähdettiin Pinkberryyn syömään froyoo.

Täällä ollessa on lyhyessä ajassa oppinut sen, että ainakin itse päädyn tekeen vaan joko yhden lapsen, tai ainakin odotan että se ensimmäinen on jo tarpeeks vanha ennen seuraavaa. Osaa nyt myös arvostaa omia vanhempia erilailla. Välillä mietin että on varmaan itekin tullut oltua aika raskas toisinaan, mutta ihan hyvä lopputulos kuitenkin tuli, vaikka ne on paljon joutunut kestään.

Keleistä ei ihmeempiä, aurinko täällä paistaa aikalailla joka päivä ja me Otiksen kanssa otetaan aurinkoo aina kun keretään!(:

  

Nyt torstai ilta.. Netflixistä Weeds pyöriin ja Ben&Jerry’s!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s