Cape Cod

Ahhhh päivä rannalla! Alkuviikosta oltiin sovittu suomityttöjen kanssa että sunnuntaina tehdään päivän reissu Cape Codiin, joka on tosi nättiä ja idyllistä aluetta, varsinkin kesäisin. Pääajatuksena oli mennä rannalle, ja valittiin kohteeks Nauset Beach. Ensin käytiin katsomassa yhtä majakkaa, mutta sinne päästyä todettiin, että se ei ihan ollut se majakka joksi sitä luultiin.

Kun päästiin rannalle, ei jotenkin voinut uskoa, että ajettiin vain alle kaks tuntia Bostonista ja oltiin yhtäkkiä kun jossain etelän rannalla. Rantaviivaa jatku loputtomiin, ja vesi oli turkoosia.

   

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän! En olis uskonut, että uskallan mennä myös mereen uimaan. Suosin ennemmin uima-altaita ja järvessäkään en oo tainnut olla vuosiin. Vesi oli kylmää, mutta kuinka hauskaa olikaan odottaa, että isot aallot tulee ja hypätä! Nähtiin myös hylje, jota pari tyttöä tosin eka luuli valaaksi.

Ja taas jostain syystä päätin, että en mä aurinkorasvaa tarvitse. JOKA kesä ajattelen samaa, ja joka kesä palan. Joka kesä mietin että miten helvetissä en opi, että ilman aurinkorasvaa palaa? Ainakin on hyvä pohja Miamin reissulle……. 6 tuntia auringossa antoi kivan brunan ja muutamat kirkkaanpunaiset rajat varmaan ihan jokaiselle.

  
  

Lähdettiin rannalta dinnerin ja pienen kävelylenkin kautta ajelemaan takasin kotiin. Ruuhkista oli varoiteltu ja siihen jouduttiinkin. Kun pääsin kotiin ensin tiputeltua kyytiläiset koteihinsa, oli takaisintulo matka-aikaa kertynyt kivat neljä tuntia..


Ei olis voinut olla täydellisempi sunnuntai ja sai taas tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin. Täällä on niin mukavaa (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s