Juttuja ja havaintoja III

Muutama havainto kertynyt taas listalle parin viime viikon aikana.

McDonald’s. Odotin että tätä näkee joka nurkalla, mutta se tulee vastaan yllättävän harvoin. Sen sijaan Dunkin’ Donuts löytyy ihan mistävaan.

   
   
Autoilusta. Kaikki tuntuu puhuvan siitä kuinka huonoja kuskeja erityisesti tästä Massachusettsin osavaltiosta löytyy. Itse oon havainnut muilla autoilijoilla puutteita erityisesti vilkun käytössä ja omalla kaistalla pysymisessä. Tööttiä käytetään myös ahkerasti jos ei samalla sekunnilla lähdetä liikkeelle liikennevalojen vaihduttua virheäksi tai muutenvaan jos joku tonttuilee, esim minä itse kun ajoin vahingossa punaisia päin tänään. Parkkeeraamisessa myös hassu juttu, jos kyltissä lukee että ”parking limit 2 hours”, ei siltikään tarvitse mitenkään merkata saapumisaikaa. Parkkikiekkoo täällä ei siis tunneta. Sallittua on myös kääntyä oikealle punaisesta valosta huolimatta, ellein toisin mainita.

   
   
”Leggings are not pants” ei meinaa täällä mitään. Oli ne housut tai ei niin niitä käytetään housuina. Paljon.

Osta tota, kaupanpäälle tätä. Itse en valitettavasti tätä nähnyt, mutta kaveri sanoi, että CVSssa oli tällainen tarjous että osta vesi, saat cokiksen kaupanpäälle. Suomessa olis varmaan just toisinpäin.

Kallista/halpaa. Tosi monet asia täällä on useita euroja halvempia kuin kotona. Esim mun onneksi Ben&Jerry’s purkki on 3.99$ (tarjouksessa vielä halvempi), eli lähes puolet suomen hinnasta. Useat meikit, hiusvärit, ja monet ruoat/hedelmät/marjat saa kaupasta halvalla. Mutta tänään kiinnitin huomioo, että Doven spray deodorantti maksoi 7.99$. Mun mielestä aika kallis.

 
  

Se tyyppi metallinpaljastimen kanssa rannalla. Sunnuntaina Cape Codissa ihmeteltiin, että näitä todellakin on. Ei saatu selville mitä se etsi. Sillä oli mukana sihti ja muut tarvittavat välineet.

Savuavat kaivot kadulla. Aina leffoissa näkee, kuinka pimeellä kadulla nousee savua/höyryä kaivosta. Luulin että se olis vaan joku leffajuttu mutta kyllä täällä tapahtuu niin.

Huomenna pääsee tsekkaileen menoa toisessa osavaltiossa, joten saa nähdä mitä kaikkee ihmeellistä siellä on!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s