Heidi, you like shopping, huh?

Eilen kaveri totes, että taidan tykätä shoppailla.. Kukapa ei?! Suomessa tuntui aina, että ei raaskinut ostaa mitään, tottakai välillä, mutta monesti tuntui olevan rahat lopussa. Täällä taas tuntuu etten edes katso pankkitilin saldoa ja ostan vaan koska haluan. Silti on rahat riittänyt vaatteiden jne lisäks reissaamiseen ja ulkona syömiseen ja mihin ikinä haluaakaan. Suurena syynä varmastikin se, että täällä ei oo tullut käytyä viihteellä joka viikonloppu 😀 ja toisaalta oon ajatellut, että mä nyt oon täällä, en halua alkaa pihtaileen mun rahoja turhaan.

Täällä on tullut shoppailtua ihan tavallisissa kaupoissa, kuten H&M (tottakai), Forever21, Zara ja mitä suomessa ei oo, TJ Maxx ja Marshalls. Nää kaks jälkimmäistä on isoja kauppoja, joista saa merrkivaatteita/kenkiä/laukkuja yms. halvalla. Eli ihan täydellistä!

Tiedän että äitiä siellä ainakin kovasti kiinnostaa mitä oon ostanut ja itellekin kiva palauttaa muistiin ja miettiä että olikohan ihan tarpeellista taas.. Kaks kuukautta takana ja nyt jo voi alkaa pohtiin miten tän tavaramäärän saa aikanaan kotiin.

Aiemmin jo mainitsinkin, että tuli pakattua ehkä vähän vääränlaisia vaatteita mukaan. Lasten kanssa ei ihan parhaimpia vaatteita viitsi pitää, mutta koska täällä on ollut aika kuuma kesä, on tullut ostettua aika paljon ihan perusmekkoja, joilla on mukava olla. Muutenkin jätin puolet ”perus normivaatteista” kotiin, joten niitäkin on sitten tän reissun jälkeen tuplamäärä.

MEKOT

      

PAIDAT

              

HOUSUT

    

KENGÄT

      

MUUTA

               
Sellasta tullut osteltua. Täällä on talvi jonkun ajan päästä edessä, joten pitäis saada vielä talvivaatteet hommattua lähempänä. Koska tulin tänne niin paljon ennen talven alkua, en viitsinyt täyttää matkalaukkua talvivaatteilla.

Tällähetkellä täällä vikoja lomapäiviä viettelen ennenkun perhe tulee takaisin kotiin. Ajattelin tehdä pannaria ja pistää Entouragen pyöriin, hyvää yötä sinne!(:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s