Juttuja ja havaintoja IIII/Miami

Itse asun Massachusettsin osavaltiossa ja kaikki aiemmat jutut ja havainnot on siis täältä. Moni pätee tosin koko USAan varmastikin, mutta erojakin löytyy osavaltioittain. Ensiksi muutama ero Miamin ja Bostonin välillä, mitä kerkesi huomaan muutamassa päivässä.

Kypärää Miamissa ei selvästikään tarvinnu käyttää kun ajoi skootteria/moottoripyörää.

Alkoholia (siideri/kalja/viini) ja tupakkaa sai ihan tavallisesta ruokakaupasta ja CVSsta, vahvemmat viinat piti kuitenkin hakea ”alkosta”.
Tupakan hinta oli puolet halvempi. 

Aukioloajat joidenkin kauppojen jne. ikkunoissa ei ollut ihan niin tarkkoja.. Tarkan kellonajan sijaan ajaksi kelpasi ”noon”, ”7ish”, ”12ish”…

Työvaatteita ei tarvitse enää vaihtaa työpaikalla erikseen päälle, koska bussillakin kulkiessa Burger Kingin työasu hiusverkkoineen ja Mäkkärin vaatetus lippoineen päivineen ei ollut kumma juttu. Bostonissa tähän mennessä kiinnittänyt vaan huomiota näihin sairaalavaatteisiin.

Boston market. En tiedä mitä siellä oli ja miksi mutta Miamistakin löytyi pala Bostonia ainakin tämän ”Boston Market” kyltin perusteella.

  

Sitten pari juttua ihan yleisesti..

Hetken jo oon ihmetellyt kun kaikissa yleisissä vessoissa lukee täällä että ”employees must wash hands”. Eikö se oo ihan itsestäänselvyys ja toisekseen, eikö työntekijöillä ole jotain omaa takahuonetta jossa oma wc?

  

Kaupassa tänään käydessäni tajusin jutun mistä en oo maininnut. Täällä ei tarvii pakata itse, mikä on ihan mukavaa, mutta välillä ihmetyttää näiden tapa pakata. Kun ostokset mahtuisi hyvin esim. kahteen pussiin, saatat saada kolme tai neljä kassillista. Kai niiden on helpompi pakata kun ei laita niin täyteen, mutta on se silti vähän hukkaan heittoa.

Sellasia havaintoja tälläkertaa..
Mielessä oli pari muutakin juttua, mutta jos ei niitä heti kirjoita ylös niin ne unohtuu. Ehkäpä niihin vielä tässä törmää ja odotan kovasti pääsyä taas uusiin osavaltiohin, että näkee millaisia eroja niiden välillä on (:

-day 65

2 kommenttia artikkeliin ”Juttuja ja havaintoja IIII/Miami

  1. Moikka! Ihan ensteks tosi kiva tää sun blogi! Voin vaan kuvitella miten mahtavaa sulla on siellä:) Toiseks kysymys kun siirryin ite Bloggerista tähän WordPressiin niin niin osaisitko neuvoa mua millä saan noi ”mainokset”pois? Elikkä kun julkaisen tekstin niin siinä on aina muutama sana lihavoituna mainoksena…. Haha kiitos jo etukäteen, ehkä mä tätä opin vielä käyttään!

    Tykkää

    1. Moi! Kiitos, tosi kiva kuulla. 🙂 mä oon käsittänyt, että jos käyttää tätä ilmaisversiota niin mainokset on jossain postauksissa väkisinkin :/ mutta vaihtoehtona on ottaa maksullinen versio ilman mainoksia. Onneks niitä ei kuitenkaan kamalaa määrää ole! Täytyy käydä tsekkaamassa sun blogi 😉

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s