Reunited

Toissaviikonloppua odotin paljon, kun sain kylään Ellan New Jerseystä. Ellan kanssa saavuttiin USAan samana päivänä ja tutustuttiin jo ennen lähtöä suomessa, sillä tiedettiin että lähtöpäivä on sama ja oltiin ainoat suomalaiset sillä kertaa training schoolilla. Oli mahtavaa, että meidän perheet asuu järkevän matkan päässä toisistaan, bussilla pääsee New Yorkista Bostoniin noin 4-5 tunnissa kun pahimmassa tapauksessa vois olla toisellapuolella maata ja näkeminen ei olis niinkään helppoa ja edullista. Tosin tässä tapauksessa bussimatkakin kesti hieman pidempään kun bussi hajos kesken matkan…… Lopulta kuitenkin oli iloinen jälleennäkeminen! Oli hassua, että oltiin nähty viimeks about kaks kuukautta sitten vaikka vastahan me oltiin training schoolilla.

Kun sain keräiltyä Ellan bussiasemalta, lähdettiin kierteleen Bostonia vähän miten sattuu, käytiin kaupoilla, käveltiin Boston Common ja Public Garden puistojen läpi Newbury streetin kautta Prudential Towerille jossa päätettiin mennä dinnerille Cheesecake Factoryyn koska kumpikaan ei ollut koskaan siellä syönyt muutakun kakkua, mikä on varmaan se yleisempi vaihtoehto. Syötiin siinä kevyet ruuat ja lähdettiin vielä yksille. Pubissa meitä viihdytti erittäin humaltunut mies joka välttämättä halus tarjota meille ja puolelle baarille juomat, mennä naimisiin Ellan kanssa ja jätti 50$ tipin 40$ juomista.

   
    
   

Lauantaina herättiin aikaisin ja lähdettiin taas sekalaiselle kierrokselle kauppojen kautta taas Prudentialille, jossa pääsee siis näköalatasanteelle/ravintolaan katseleen maisemia. Käytiin katsomassa myös miltä Boston Public Library näytti sisältä ja syötiin lounasta ulkona lokkeja peläten.
Oltiin pläänäilty päivälle myös Duck tours, joka on varmaan suosituin turistikierros Bostonissa. Veneen näköinen auto ajelee ympäri Bostonia, osan ajasta tiellä ja osan vedessä. Harmiks tää jäi tekemättä kun oli niin loppuunmyyty ilmeisesti että seuraava mahdollinen oli vasta illalla ja se ei meidän aikatauluun sopinut. Lähdettiin sitten kotiin päivälevolle, syömään ja valmistautuun iltaan. Illan ohjelmassa oli satama, uus käynti Prudentialissa katsomassa iltanäkymää (yhdellä lipulla kun saa mennä torniin useemman kerran saman päivän aikana) ja baari.

Hauskojen etkojen jälkeen lähdettiin lakia rikkoen metrolle yleisellä paikalla siideriä juoden, ja koitettiin huomiotaherättmättä kitata koko metromatka. Suomessakin on jossakin määrin toki laitonta juoda yleisellä paikalla mutta eihän se ketään kiinnosta eikä siitä tulla sakottaan. Täällä en uskalla kyllä edes koittaa koska kuulemma siitä saattaa joku jopa ilmoittaa poliisille jos oikeen harmittaa että toiset haluaa pitää hauskaa. No me selvittiin satamaan ja sieltä otettiin Ellan eka Uber kyyti kohti Prudentialia. Käyttääkö muuten kukaan suomessa Uberia?! Täällä se on yleisempi varmaan kun taksi. Käveltiin vastaanottoon ja meille sanottiin että näköalatasanne on mennyt jo kiinni, olihan kello jo aika paljon muttei oltu tajuttu. Mentiin kuitenkin sen raflan puolelle josta näkee vähän, mutta sielä ylhäällä olikin niin sumusta ettei nähnyt juuri mitään joten ei sekään sitten harmittanut niin paljoa että näköalatasanne olikin jo kiinni. Seuraava vaihe oli korkkareiden vaihto. 10min kävelyä. Matalat kengät takas jalkaan. Itse en muista koska olis ollut korkkarit baarissa kun ne ei oo mukavimmat tamppauskengät ja uudet korkkarit ekaa kertaa jalassa ei oikeen toiminut.

   
   
Baarissa meillä oli hauskaa ja porukkaa oli paljon. Oltiin Royale nimisessä paikassa joka on ainoo klubi missä oon täällä käynyt ja toistaseks ei tarvii kyllä muualla käydäkään. Siellä soittaa aika hyviäkin nimiä esim. W&W, Gareth Emery, Borgeus ja Brennan Heart jne. Illan aikana oli jos jonkunnäköstä keskustelua vaikka kenenkanssa ja oli aika mukava päästä ulos taas. Loppuillasta meno oli sen verran hyvä että oltais kovasti haluttu Ellan kanssa lavalle joka oli tottakai iso ja siellä oli vaan DJ ja joku jääkarhuks pukeutunut tyyppi jolla oli ilmeisesti ihan lupa olla siellä. Kävin kysymässä järkkäriltä että saako mennä mutta se ei antanut lupaa. Aika äkkiä  me siitä tanssilattian reunalta hypättiin sinne puolen vartalon korkuselle lavalle ja yhtä nopeesti meidät sieltä tultiin ajaan pois. Mutta toivottavasti mahdollisimman moni näki meidät, se oli pääasia xD

   
 

Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja muuhun ei ollut aikaa kun ajella bussiasemalle pienessä krapulassa ja siellä odoteltiin että bussi lähtee. Kotimatkan bussikin kesti ehjänä. Oli kivaa saada Ella kylään ja tekemistä riitti kyllä koko viikonlopulle ja jotain jäi vielä seuraavaankin kertaan. (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s