Newport, Rhode island

Sunnuntaita olin odottanut kovasti! Mä ja Jenni oltiin jo Cape Codin reissun jälkeen mietitty että seuraava kohde olis Rhode Island ja sinne sitten lähdettiin sunnuntaiaamuna ajelemaan. Tarkemmin kohteena oli Newport. Matka kesti about puoltoista-kaks tuntia ja kun aamukasilta lähdettiin niin oltiin hyvissä ajoin perillä. Mentiin ensin Easton’s rannalle joka oli tosi kiva ja siellä oli pehmeintä hiekkaa ikinä mutta vesi oli liian kylmää että olis uskaltanut mennä useemmin kun kerran uimaan. Rannalta löytyi myös karuselli lapsille ja pieni ruokapaikka ja muutenkin koko ranta oli mukava ja viihtyisä.

   
   
 
Neljän tunnin ruskettumisen jälkeen ajeltiin keskustaan kierteleen ja ihmetteleen. Meidän reissu oli täynnä hyviä ideoita ja huonoo suomee. Newportin keskusta oli aika söpö ja pieni, talot oli jotenkin pikkusia ja siellä oli sellanen rantakyläfiilis. Etukäteen kuvia googlaillessa oli pari paikkaa mitkä piti päästä näkemään ja yks niistä oli pitkä silta majakan luota katottuna. Jostain kysästiin että miten sinne pääsee, ja meille kerrottiin että se on saari jonne pääsee veneellä. Harmiteltiin sitä sitten koska veneilyyn ei ollut aikaa, mutta päätettin mennä katsoon silta kuitenkin. Perille päästyä nähtiin jonkun hotellin pihassa majakka ja päätettiin että mennään katsoon pääseekö sinne. Käveltiin vaan pokkana respan ohi suoraan allasalueelle josta löyty pelit ja ihmiset drinksut kädessä poolilla hengailemassa jne. Kukaan ei olis tajunnut vaikka oltas jääty sinne altaalle. Eipä siinä kukaan voinut tietää ollaanko asiakkaita vai ei ja se maisema oli pakko päästä näkeen kun niin oli päätetty! Mentiin siis äkkiä vaan sinne majakalle ja otettiin kuvat ja häivyttiin. Siitä lähdettiin ajelemaan takas kotiinpäin, kun aikalailla kaikki tuli nähtyä mitä suunnitelmissa oli. (:

   
    
    
    

 Kiva kohde päivän tai parin ajaks, sai hyvin väriä taas pintaan, palaneen naaman ja tuli naurettua vedet silmissä, eli aika hyvä sunnuntai!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s