Viikko 12.

Helloou! Täällä ollaan ihan maanantaifiiliksissä kun eilen maanantaina oli Labor day joka tarkoitti mulle vapaapäivää koska vanhemmilla oli vapaapäivä. Kiva että sai viettää pitkän viikonlopun ja tää viikko on sitten vai nelipäivänen töiden osalta ja perjantai onkin jo ihan pian kun sai skipata maanantain.

Viime viikko oli aika tekemisentäyteinen. Yhden uuden tytön hostit järkkäs pizza partyt johon sitten tuli useita au paireja, uusia ja vanhoja ja yli puolet olikin itellekin ihan uusia naamoja ja oli hauska ilta syödessä ja jutellessa. Torstaina oli odotettu päivä taas kun oli jenkkifutispelin aika, Patriots VS New York Giants. Perille Gillette stadiumille päästiin tunti myöhässä kiitos ruuhkan, eikä todellakaan oltu ainoot, olis voinut melkeen luulla että peli on vasta alkamassa. Odotin tältä peliltä, että se olisi mielenkiintoisempaa kun baseball ja vielä extra fiiliksen nostattajana piti olla tieto että Tom Brady saa pelata varsinaisen kauden alettua, me oltiin katsomassa pre season peliä. Stadion oli aika vaikuttava ja paljon kivempi kuin Red Soxien baseball stadion Fenway. Mutta itse peli ei mun odotuksia kyllä täyttänyt. Veikkaan että telkkarista kaikki näyttää vaan paljon nopeampitempoiselta kun taukojen aikana kuvataan jonkun naamaa tai jotain mielenkiintoista mutta todellisuudessa peli oli aika tylsää. Mutta silti oli ihan rahanarvonen kokemus ja hauskaa oli. Tuli vaan hieman äkkilähtö kotiin kun jäljellä oli viitisen minuuttia, alkoi kauhee kaatosade ja aikalailla kaikki lähti käveleen autoille. Parkkimaksu oli muuten suolaset 40$!! Pelin tais voittaa Giants.

   
    
 
Perjantaina lähdin treffaamaan uutta suomalaista aupparia joka saapui vähän reilu viikko sitten. Päätettiin mennä Harvard Squarelle katsoon menoo, käveltiin ympäriinsä, käytiin dinnerillä ja päädyttiin parille siiderille Harvardin kampuksen pihaan. Koulut alkoi viime viikolla joten opiskelijoita näkyi paljon ja kaikki oli juhlatuulella ekan viikon kunniaks, mutta me pitäydyttiin vaan parissa juomassa kun lauantaille oli aikaset herätykset.
   

Yhdestä ilmaislehdestä löyty Marimekon mainos!

 
Pari viikkoa sitten lasten kanssa leikkipuistossa mä sain uuden kaverin kun kuulin jonkun tytön lähettävän ääniviestiä saksaks ja pähkäilin että lapset kenen kanssa hän oli, ei voi olla sen omia. Kysyin sitten että ootko säkin au pair ja niin löyty uusi kaveri leikkipuistosta mulle kun lapsillekin. Sain sitten lauantaina liittyä seuraan kun hän ja toinen tyttö oli menossa whale watchingiin. Aamupäivällä vene lähti ja ajettiin puoltoista-kaks tuntia keskelle merta. Menomatka tuotti joillekin jo vähän pahaa oloa ja muutamat oksutkin varmaan lensi ainakin osalla porukasta sen reissun aikana. ”Perillä” sitten nähtiin ihan oikeit valaita, mikä oli aika epätodellisen tuntusta. Aika paljon näkyi tosin vaan selkiä ja eviä, mutta pari pyrstöökin onneks! Tää oli munmielestä 50$ arvonen juttu ja aurinkokin paisto täydeltä taivaalta joten ei hullumpi tapa viettää päivää. Mutta vaikka keli oli hieno ja maissa lämmin, oli merellä tosi kylmä siinä kohtaa kun mentiin lujaa ja tuuli. Hyviä kuvia en harmi kyllä saanut kun ton yhden ja koska enempi keskityin katsoon niitä valaita muutenkin kun kameran läpi.
   
    
 
Sunnuntaina olin lupautunut turistioppaaks samalle tyypille kenenkanssa perjantai-illan vietin. Oli ihan huippu sunnuntai! Kierrettiin perushommat mitä keskustasta löytyy ja illalla mentiin vielä terassille istuskeleen. Sellasia Passion/Miami/Henkka/Mattolaituriterasseja ei juurikaan täällä oo. Enemmän on ruokaravintoloiden terasseja joilla voi juoda, mutta enimmäkseen niissä syödään. Mutta tuolta Bostonin satamasta löyty tosi kiva paikka ja juomat oli vahvoja jos jotain siitä voi todeta.

     
    
 
Maanantaille en ollut suunnitellut mitään, mutta lopulta lähdinkin yhden tytön kanssa kaupungille istuun ja hengailemaan kun keli oli niin hieno. Täällä tuntui jo hetken ehkä viikko sitten että alkaa syksy lähestyyn, kun aamut ja illat oli vähän viileitä ja pikkuhiljaa alkaa lehdet tippuileen puista. Mutta eipä täs mitään, tää viikko alkanut lähemmäs +35 asteella joten ehkä se syksy ei ihan vielä tuu!
   
   
Tänään on tiistai. Viime viikolla oli Dllä eka koulupäivä, mutta vanhemmat vei ja haki sen. Tänään mäkin menin mukaan ja tuntu kyllä oikeen kotiäidiltä kun ensin heitti yhden kouluun, siitä toisen kanssa leikkipuistoon ja ruokakaupan kautta kotiin. Sitten mentiin kirjastoon ja siellä oli puolentunnin mittainen laululeikkiluku juttu mikä oli ihan hauska ja sellasella aletaan nyt käymään että saadaan päiviin sisältöö. Tällähetkellä viettelen jokapäivästä 2-3h taukoa kun H nukkuu päikkäreitä.

Mitäs muuta.. Tän viikon lauantaina mulla on ensimmäinen koulupäivä, eka kurssi on yhteensä 3 kertaa ja siihen liittyen on sitten vielä Niagaran putous reissu. Ja jihuu nyt on suunnitteilla ens kuulle viikonloppureissu Nyciin!

Nyt nettishoppailua, vaikka talvi ei ihan lähellä just nyt oo, niin tarvii pikkuhiljaa alkaa silti kerään talvivaatevarastoa….

-viikko 12

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s