SO AMERICAN!

Välillä ei vaan voi muuta sanoo. Mun mielestä nää eroo vielä tosta ”juttuja ja havaintoja osiosta” koska näistä ajattelee että no nyt on vaan niin amerikkalaista. Näitä asioita on tullut enemmänkin vastaan mutta kun ei oo heti kirjoittanut ylös, niin en kaikkea muista.. Mutta muutama mitä tullut vastaan.

Kosiminen urheilutapahtumassa. Pääsin jopa itse todistaan tätä onnellista tapahtumaa Red Sox VS Yankees pelissä. Yhtäkkiä screenille ilmesty mies ja nainen ja mies kosi tyttöystäväänsä joka aika yllättyneenä sitten toki sanoi kyllä. Jos itse pitäis valita urheilulaji minkä pelissä mua kosittais niin se olis jääkiekko. Mutta mieluiten ei sielläkään.

    
 
   

Peanutbutter&jam sandwich(PB&J). Lasten lempiruokaa. Itse olin ensin vähän että no ei voi olla hyvää mutta tarpeen tullen menettelee. Ja ylipäätään koko peanutbutterhomma on jotenkin ihan omalla levelillä. Ruokakaupassakin kun eri käytävien päässä on kyltit mitä sieltä kyseiseltä käytävältä löytyy niin siinä lukee PB&J erikseen. 

   
 

Palvelutankkaus. Tää on nyt kyllä suomessakin, ja varmasti muuallakin, mutta silti mulle tulee siitä sellanen olo no että ollaanpa nyt laiskoja ja amerikkalaisia. Ei tarvii kun raottaa ikkunaa ja antaa kortti. Mut kerran yllätettiin kun jo nousin autosta ja yhtäkkiä kun käännyin niin joku odottavasti katso mua ja jouduin hämmentyneenä toteemaan että luulin tankkaavani itse :’D Menin sitten takas autoon odottamaan ja sain tankin täyteen. 

Tailgating. Näin tän sanan kahdessa eri yhteydessä ennenkun mulle selvis sen oikee merkitys. Ensin päättelin sen olevan joku vihjaileva tyttöö iskevä tyyppi (tailgater) vaikka se ei ollut järkevä selitys mutta tuli ekana mieleen. Toisen kerran jälkeen hoksasin no että täähän on jenkkifutiksessa pelipaikka, kuten esim. quarterback. Sitten mun host isä alkoi kertomaan viikonloppusuunnitelmista ja että he on menossa tailgate tapahtumaan. Eli tailgating on ennen jenkkifutispeliä oleva tapahtuma, jossa autot ajaa parkkikselle ja kaikki vaan grillaa ja peräkontti on täynnä ruokaa ja juomaa jne. Eli sellaset pienet partyt ennen peliä. Aika siistiä tollanen mutta kyllä vähän hämmensi tän sanan oikea tarkoitus ja taas ei voinut kun todeta että ”so american”..

  

Onko joku todennut samoja tai jotain muita vastaavanlaisia juttuja USAssa matkustellessa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s