Day 116

Ekana täytyy sanoo että tänään ja eilen oli ensimmäiset täydelliset syksyaamut. Aurinko paistoi, ei tuullut ja oli sopivan viileen raikas ilma, täydellistä! Muuten onkin tää viikko mennyt sählätessä kun normaalisti kaikki menee ihan suunnitelmien mukaan niin heti kun ei kaikki toimikaan, on ihan pihalla.

Johonkin on taas tää alku viikko kulunut ja en malta odottaa viikonloppua! Ens viikon maanantaina on Columbus day, joka tarkoittaa arkipyhää ja pitkää viikonloppua. Lauantai aamuna lähdetään Emmin kanssa kohti New York Citya. Vietetään siellä kolme päivää, tarkoituksena kierrellä nähtävyyksiä, katsella maisemia ja nähdä Ellaa joka New Jerseystä pääsee viettämään meidän kanssa aikaa. Kaikki sanoo että siellä pitäis näyttää tähän aikaan vuodesta tosi kauniille, ja lauantaina avataan sopovasti luistelukenttä Rockefeller centerille, joten päästään sekin testaamaan. Tosin tällähetkellä luistelukenttä tuntuu vähän erikoiselta ajatukselta, sillä vaikka eletään jo lokakuuta, ei luistelukenttä sovi ihan vielä tähän syksyyn, tänäänkin päivällä asteet nousi helposti pariinkymmeneen.

   

Niagaranputous reissun jälkeen ei oo tapahtunut oikeastaan mitään ihmeellistä.. Viime viikonloppuna käytiin porukalla keilaamassa, lauantaina sain ensimmäisen osion koulua suoritettua ja iltapäivällä päästiin Emmin kanssa vihdoin Duck tourille. Duck tours on Bostonissa varmastikin yleisin ja suosituin turistikierros. Vanha armeija-auto ajelee ensin keskustassa keskeisiä nähtävyyksiä läpi ja lopuksi ajetaan Charles jokeen, jossa auto toimii veneenä. Kierros oli hauska, mutta mun mielestä vähän ylihintainen, maksoi 36$, ja sanoisin että oli ehkä enemmänkin 20$ arvoinen, mutta kuitenkin aika must juttu jos tänne tulee (:

   

Sunnuntaina poistuin sängystä vain hetkeks täriseen ulos kuukausittaiseen au pair meetingiin ja lounaalle parin  tytön kanssa, mutta muuten meni relaillessa loppupäivä. Alkuviikkokin mennyt rauhaksiin, ja tähän mennessä viikon kohokohta on ollut äskeinen matka Pinkberryn kautta ruokakauppaan jossa kulutettiin naapurin kanssa varmaan 45minuuttia vaan ihmetellen kaikkea. Edelleen ruokakaupat on täällä todella mielenkiintosia. Kuulostaa ihan tyhmältä, mutta siellä on vaan niin kiva kävellä ja katsella, koska kaikkea on niiiin paljon ja löytyy monia juttuja mistä miettii että onko tääkin nyt tarpeellista, ja sitä ihmettelee että jaa täältäkin saa tätä (ristorante pakastepizza oli meidän suosikkilöytö), sitten kuolataan miljoonia eri Ben&Jerry’s makuja ja kummastellaan kaikkien pakettia jättikokoja. Kyllä, jännittävää ja enjoying the little things in life!

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s