Halloween

Mä en oo ikinä ollut mikään halloweenfani tai muutenkaan mitkään naamiaiset tai jokskin pukeutuminen ei oo juurikaan kiinnostanut, paitsi toki lapsena. Täällä kun Halloween on paljon isompi juttu kuin suomessa niin tällä kertaa ihan innolla odotin että minkälainen se tulee olemaan. Edelleenkään en mitään asua itselleni halunnut, joten naapuri maalaili mun naamaa, ja se oli just sopiva määrä halloweeniä mun asuun.

     
 

Iltapäivällä menin perheen mukaan trick or treat kierrokselle näiden tuttavaperheen kanssa. Kadulla oli tosi paljon lapsia, talot oli koristeltu hienosti, kurpitsat loisti kun alkoi hämärtyyn ja osa pienistä kaduista oli jopa suljettu autoilta. Oli hauska kokemus ja just sellainen kun odotinkin. Tosin niinkun meillä pääsiäisenä ei saa karkkia ennenkun on laulanut virvon varvon niin täällä tais meidän porukan lapsilta unohtua ”trick or treat” ja ”happy halloween” jo muutaman talon jälkeen ja lopulta haettiin vaan karkit ja juostiin seuraavalle talolle.:D

   
   

Myöhemmin kotiin päästyä laitettiin naapurinkanssa itsemme kuntoon ja lähdettiin Cambridgeen kotibileisiin. Samainen tyyppi järkkää bileitä aina kun on juhlan paikka ja pitää myös tapaamisia eurooppalaisille tyypeille Bostonissa. Olin samassa paikassa 4th of July bileissä ja sillon tutustui vaikka kuinka moneen ja oli hullun hauskaa. Tällä kertaa porukkaa oli vähän enemmän asunnon kokoon nähden, ja osa porukasta hengaili ulkona ja takapihan rappusilla, koska sisällä oli vaan niin ahdasta mutta hauskaa oli silti ja lopulta poliisi tulikin ja tyhjensi koko paikan. Sunnuntain vietinkin mulle ominaisessa darrassa.

   

Riikan epäilyksistä huolimatta palautettiin tää kurpitsa

    
  

ImDougin juoma oli cooking oil

 
Nyt tiistai päivä, marraskuu ja lämpöö noin 20•c, ei voi valittaa!

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s