Viikonloppuhommia

Olipahan taas tekemistä viikonlopun aikana! Täällä tulee tehtyä paljon enemmän kaikkea kun tietää että aikaa on vaan rajallinen määrä ja koska on töissä kotona niin täältä haluaakin päästä ulos. Mä vietin alkuun aika paljon aikaa mun perheen kanssa vapaa ajallakin, tottakai kun vasta alettiin tutustumaan ja kaikki oli uutta. Nyt on tällain viiden kuukauden jälkeen alkanut tajuaan mitä sillä tarkotetaan kun puhutaan että voi olla vaikeeta kun on töissä kotona. Mulla ei oo vaikeeta eikä mitään ongelmia perheen kanssa, mutta koska on jo suomessakin asunut omillaan niin nyt alkaa kyllä kaipaan sitä vapautta pikkuhiljaa. Vaikka tää on myös mun koti ja voin olla täällä ihan normaalisti ja mennä jääkaapille, tehdä ruokaa ja kutsuu kavereita kylään yms. niin ei se oo sama. Ensin kun vietän 10h lasten kanssa työaikana, niin mielelläni haluun omaa aikaa loppupäivän. Paljon tulee nähtyä tottakai kavereita, mutta sitten kun haluaa vaan olla kotona niin useimmiten se on tää mun huone minne kerään tarvittavat välineet ja katson netflixiä jne. Toi lenkkeily on myös hyvä kun kotipäivinä pääsee silti vähän omaan rauhaan. Alakerrassa ei voi tietenkään lasten aikana katsoo telkkarista mitävaan ohjelmia ja muutenkin jos sinne menee niin aina joutuu juttelemaan jostain. Varmaan jokainen au pairi voi näihin fiiliksiin samaistua. Vaikka ”joutuukin” muuttaan tullessa taas kerran äidin luo ja sänkynä on sohva, niin sekin tuntuu varmaan tän jälkeen kun muuttais pois kotoo.

Sitten niihin viikonloppujuttuihin. Perjantaille oli sovittu naapurin Lauran kanssa Boston Collegen jääkiekkopeli! Täällä tää college urheilu on varmaan suosioltaan verrattavissa suomen sm-liigaan ja muihin saman tasosiin urheilujuttuihin. Odotukset täyttyi kyllä kun hallissa oli tosi paljon porukkaa ja peli oli yllättävän jännä, BC voitti lopulta 6-4. Tunnelma oli kyllä ihan huikee kun oli vaikka mitä kannustushuutoja ja parhain oli kun BC teki maalin. Jälkeenpäin piti vaan googlettaa mitä siinä sanottiin kun se oli niin pitkä eikä sanoista saanut selvää. Varmasti tulee mentyä peliin uudestaan, Boston College kun on ihan kävelymatkan päässä kotoo ja liputkaan ei ollut kalliit.

     
 

 
 
Eilen sai nukkua pitkään ennen töitä mutta viis työtuntia tuntu loputtomilta kun ulkona oli niin kauhee tuuli ja kylmä ja istuttiin sisällä koko päivä kun autokaan ei ollut käytössä. Käytiin illalla katsomassa leffa Room Lauran kanssa. Suosittelen, vaikka oli tosi surullinen.

Tänään piti herätä aikasin kun suomiporukalla mentiin brunssille. Sitten vaan käveltiin ja fiilisteltiin päivää ja pohdittiin vaikka mitä asioita. Täällä herää kyllä kaikennäköisiä kysymyksiä.. Tästä vielä pitäs liikkua parin talon päähän katsoon leffaa ja syömään:)

   
   

Hyvää yötä ja huomenta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s