TIME WARP NYC

Ei voi muuta kun todeta taas että olipa siisti viikonloppu! Täällä ollessa halusin päästä johonkin konemusiikki festeille ja Time Warp oli hyvä ja budjettiin sopiva. Ensin oli ajatus mennä EDC Las Vegasiin ensi kesänä, mutta koska pelkät liput oli jo about $400 ja siihen päälle majoitus ja lennot niin olis ollut vähän liikaa mun budjetille. Sama UMF Miamin kanssa. Lucyn kanssa valittiin sitten Time Warp ja kaks päivää teknoo kuulosti aika hyvältä idealta. Liput maksoi $180 joten ei ollut ylitsepääsemätön ja bussilla pääsee halvalla ja 4tunnissa New Yorkiin Bostonista.

Mulla ei ollut bileiden lähestyessä mitään erityistä fiilistä ja aloin miettiinkin että olis voinut säästää nekin rahat matkakassaan. Pientä lisäjännitystä toi kun keskiviikkona Washington D.C.ssa otettiin kiinni pommityyppi ja torstaina netissä levis video jossa uhkailtiin New Yorkia ja siellä jo valmistauduttiinkin että jotain saattaa tapahtua. Torstaina sitten vielä mietittiin että uskaltaakohan edes lähteä, koska iso halli ja tuhansia ihmisiä kuulosti aika pelottavalta ajatukselta sillä hetkellä ottaen huomioon mitä tässä maailmassa tällähetkellä tapahtuu. Rohkaistuttiin sitten kuitenkin ja päätettiin lähteä ja eihän mitään sitten tapahtunutkaan. Onneks lähdettiin, oltiin aika onnellisia ja oli niiiiin siistiä päästä kuunteleen hyvää musiikkia kunnolla ekan kerran sitten kotoo lähdön jälkeen. 

Kuva Time Warpin facebookista

  

kuva Time Warpin facebookista

 Yleensä meillä on Lucyn kanssa jonkun näkösiä ongelmia millon minkäkin kanssa kun nähdään.. Joko eksytään tai ei löydetä paikkaa tai kun vihdoin löydetään niin se on kiinni tms. Koko viikonloppu ihmeteltiin että miten hitossa kaikki meni ihan täydellisesti! Bussista tosin meinattiin myöhästyä mutta siihenkin kerettiin just ja just. Nycissä löydettiin metrolla ihan suorilta Brooklyniin meidän airbnb kämpille ja kaikki vaan meni ihan putkeen. Meidän kauppa ostoksetkin maksoi tasan saman verran ja myyjäkin innostu että miten voi olla molemmilla $24,85 vaikka ostettiin täysin eri juttuja. 

Perjantaina oltiin vähän myöhään liikkeellä kun oltiin Nycissa vasta 9 aikoihin ja bileet alkoi 10. Kesti ne kuitenkin aamu kuuteen ja se mitä perjantaina kerettii oleen tuntu ihan ikuisuudelta. Joka kerta luultiin että on lopussa jo niin kello olikin liikkunut vaan vartilla. Musiikki oli hyvää perjantaina ja porukkaa oli paljon, muttei liikaa. Paikka muistutti Kaapelitehdasta ja Kattilahallia ja järjestelyt toimi eikä mitään tarvinnut juurikaan jonottaa. Rahat meni $14 vodkaredbulliin koska siideriä ei tietenkään ollut tarjolla, vesi oli tuskaset $6 mutta jostain syystä pepsin sai $4 mikä oli erikoista. Mutta kyllähän joku kesällä näki CVSssa tarjouksen että kun ostaa veden niin saa kokiksen kaupanpäälle. Ei kai siinä mitään..  Kahdesta eri lavasta me vietettiin suurin osa ajasta pienemmän puolella koska siellä soi paljon parempi musiikki.

   
  

kissa nimeltä Monday

 
   
 

Lauantain suunnitelmana oli maata sängyssä koko päivä ja ihme kyllä ei ollut edes krapulaa. Poistuttiin kämpiltä ainoostaan tien toiselle puolen kauppaan koko päivän aikana ennenkun oli taas aika lähtee mestoille.:D Tällä kertaa oltiin aikasemmin liikkeellä ja heti alusta asti musiikki oli vielä perjantaitakin parempaa ja ihmiset oli aika fiiliksissä! Loppua kohti alkoi oleen ihan täydellistä ja viimeinen dj soitti vielä varmaan seitsemään asti vaikka homman piti olla ohi jo kuudelta. Jatkot olis alkanut siitä ja kestänyt sunnuntai ilta kuuteen mutta ne oli ihan eri suunnassa kun meidän kämppä niin ei viitsitty sinne lähteä.

 

Netflix & chill

  
  

päätettiin aloittaa lauantai ilta leikkaamalla hiukset

 

   

”Can I open the window, I wanna put my head out” #sunday 7am, breathing in fresh New York air after #timewarpnyc

   

 
Kaikenkaikkiaan oli kyllä kokemisen arvonen kakspäivää. Oli kiva myös nähdä vähän Brooklyniä kun Uberilla ajeltiin. Aika yksinkertasen näköistä aluetta se näytti olevan ja yksin en välttämättä siellä pimeellä kävelis vaikka meidän alue oli ihan turvallista moneen muuhun sieltä löytyvään paikkaan verrattuna. Ainiin ja meidän asunnon naapurissa asui suomalainen mies!

   
  

Nyt vihdoin kotona ja jostain syystä olo on hyvä ja virkee vaikka aika täysillä siellä mentiin, eikä krapulaakaan ollut koko viikonloppuna. Ens viikolla on Thanksgiving joka tarkoittaa vaan 2 ja puolta työpäivää koko viikolle ja perjantaina täytyy käydä tsekkaamassa kun ihmiset sekoo Black fridaysta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s