12/11-13

Viime viikkoina arkipäivät on mennyt aikalailla samalla kaavalla, töitä ja kotona hengailua, pari kertaa viikossa kävelty Lauran kanssa meidän perinteinen kauppareissu joka onkin meidän viikon kohokohta:D muutenkin tuntuu että viikosta on tippunut tiistai ja keskiviikko pois. Ensin on maanantai, sitten joka torstai ollaan että ”I can’t believe it’s thursday AGAIN, it was just monday?!”, sitten onkin viikonloppu.

Viime viikonloppu oli taas täynnä kaikkea uutta! Perjantaina mentiin Lauran kanssa korispeliin, Celtics VS Golden State Warriors. Ensinnäkin oli kiva tietää edes jotain säännöistä, tiesi millon tapahtu hyvä juttu ja millon huono. Tykkäsin myös että peli oli paljon nopeatemposempaa kun football tai baseball. Ja voi morjes kun oli hyvä peli! En ite oo varmaan missään pelissä kannustanut niin paljoo, ja edessä istuvien kanssa heiteltiin yläfemmoja ja peli oli vaan niin jännä. Olisi voinut odottaa että Celtics häviää kunnolla viime vuoden mestareille, mutta jatkoajalle mentiin kaksi kertaa ja häviö tuli vaan muutaman pisteen erolla. Fiilis oli kyllä ihan tajuton koko pelin ajan!

   
    

 
Täällä on ollut aika lämpimiä kelejä edelleen vaikka mennään jo joulukuun puolessavälissä. Lauantaina päätettiin mennä Bostonin keskustaan luistelemaan. Saman tyylinen luistelukenttä kuin Helsingin rautatientorilla, ja tulikin mieleen viime vuoden mummoilu-luistelut perjantai iltana Anskun kanssa. Aurinko lämmitti, lämpöö oli varmaan +15 ja ei olis mukavempaa lauantaita voinut olla. Luistelun jälkeen käytiin syömässä ja kaupoilla. Mulla oli ilta ”töitä” kun hostit ja tuttavapariskunta halus dinnerille. Ne laittoi lapset nukkumaan ja mun ei tarvinnut kun olla paikalla leffaa katsoen.

   
    
 

Maistoin sushia ensimmäisen kerran elämässäni reilu vuosi sitten kun mentiin muistaakseni mun tai jonkun muun synttäreiden kunniaks syömään. Annoin arvosanan 7+ ekan kerran jälkeen mutta nyt voisin syödä sushia joka päivä. Meillä onkin hyvin tulossa Emmin kanssa rutiiniks sushi-treffit, jotka järkättiin toistamiseen sunnuntaina. Harvard squarella pyörimisen ja syömisen jälkeen mentiin käymään joulutorilla.. Helsingin ja Tampereen joulutoreilla käyneenä odotin jotain vastaavanlaista, mutta tää oli ihan pettymys. Ensinnäkin se oli sisällä, siellä ei ollut kauheesti katseltavaa eikä mitään jouluista. Mutta tulipa käytyä..

  

     

Kiva viikonloppu, paljon tekemistä mutta ei kuitenkaan kiire mihinkään(: ja hei yllättäen nyt on torstai jo!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s