Merry Christmas!

Mä tykkään joulusta tosi paljon. Viime vuosina on tullut vietettyä tosi erilaisia jouluja, johtuen siitä, että mun kaikki perheen jäsenet ei oo asunut samassa maassa moneen vuoteen ja ne jotka on ollut Suomessa, on joku ollut sitten eri kaupungissa, joten koko porukan saaminen samaan paikkaan on ollut hankalaa. Yhden joulun vietin äidin kanssa Roomassa, toisen äidin ja veljen kanssa Budapestissä ja viime joulun itsekseni kotona odottaen äitiä töistä kotiin että päästään joulunviettoon. Ennen näitä taisi olla ehkä porukka kasassa. Aina joulua on juhlittu ja joulufiilis saatu vaikka sitä miten erilaisella tavalla onkaan vietetty. No.. Sitten kun mä päätän asua toisella puolella maapalloa, yhtäkkiä koko muu perhe päätyy asumaan Suomeen ja _vain_ kahteen eri kaupunkiin, ja joulun kaikki vietti yhdessä. Ilman mua.:D tää harmitti tottakai, mutta saipahan taas yhden uudenlaisen joulukokemuksen ja kun tietää että sieltä saa pian vieraita tänne niin ei ollut liian paha.

Täällähän joulua vietetään vasta 25. päivä ja ainakin äiti sen unohti ja kerkes jo kauhistella että miten mä jouluaattona oon töissä. Tein siis pari tuntia töitä, kävin lenkillä ja skypetin joulupuhelun kotiin jouluaattona ja kaikki kaupatkin oli auki. Kelikin oli kaikkea muuta kuin jouluinen, lämpöä +20 astetta! Perjantaina aamu aloitettiin sitten tyhjentämällä joulusukat ja syömällä aamupalaa. Sitten kun lapset meinas jo menettää järkensä niin avattiin lahjat ja se oli tosi hauskaa, koska ei oo vuosiin ollut niin paljon lahjoja ja vaikkei se olekaan se tärkein juttu, oli se silti aika jännää ja oli kiva katsoo lasten reaktioita kun ne sai mieleisiä lahjoja. Mä sain Bruinsien pipon, H&M lahjakortin, parit villasukat ja joulusukassa oli kaikkea pientä.

      

Meillä ei ollut valmisteltu mitään jouluruokaa, koska tänään tultiin Torontoon hostien perheiden luo ja täällä on sitten taas joulu ruokineen tiedossa kahdessa eri perheessä. Lounaaks syötiin omelettia ja juotiin mimosaa, ja jouludinnerinä oli ruokaa kiinalaisesta. Eli ei ollut ihan perinteinen joulu tälläkään kertaa, mutta oli tosi mukavaa ja rentoa chillailua.

    
 

Nyt ollaan siis Kanadassa! Tänä aamuna lähdettiin ajeleen ja 10h automatka meni aika kivuttomasti. Täällä vietetään seuraava viikko ja omaa postausta tulee tästä sitten ensi vuoden puolella;) Joulu jatkuu ja tiedossa ihan hemmetisti sukulaisia, jouluilua ja viimeiseks viellä häätkin kaiken päälle.

Hyviä lomia kaikille ja hauskaa uuttavuotta! Ja te läikyttäjät, tunnistatte ittenne, läikyttäkää munkin puolesta (muttei valkoselle matolle!).:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s