Vuoden ensimmäisiä

Hello, niinkun Adele sanoo joka aamu kun käynnistän auton Dtä kouluun heittäessä. Aloitin tän postauksen kirjoittamisen ajat sitten mutta loppui jutut kesken niin nyt vihdoin oli enemmän asiaa. Vuosi on alkanut kivasti, mitään ihmeellistä ei oo vielä tapahtunut, mutta paljon on suunnitteilla.

Kaikennäköistä sekalaista on tullut tehtyä.. Vuoden ensimmäiset perinteeksi muodostuvat sushitreffit Emmin kanssa, en edes muista koska oltaisi nähty ilman että sushi olisi ollut osa meidän näkemistä. Sushin jälkeen ihmeteltiin Harvard Garden-nimisessä istuskelupaikassa tätä ikuisesti askarruttava kysymystä: Miksi sairaaloiden hoitajat kulkee työvaatteissa työpaikan ulkopuolella? Meidän takana istui hoitsuporukka, työvaatteissa tottakai, ilta kaljalla, mutta en ollut itse sopivassa olotilassa jotta olis kehdannut mennä selvittämään vastauksen tähän kysymykseen.

   
   
Pitkään on pitänyt mennä ja vihdoin saatiin aikaiseksi käudä Burlington Mallilla, jossa en ollut ennen käynyt, siellä on kuvattu niinkin tonttu komedialeffa kun Mall Cop. Siellä ei mun mielestä ollut kovin montaa hyvää kauppaa joihin itse olisin halunnut, mutta säästyi ainakin rahat matkakassaan.

  

Haha, sitten yks sunnuntaitarina. Meidän kodin lähellä on sellainen kunnon jenkkileffateatteri, jossa on isot mukavat tuolit ja siellä saa tilattua ruokaa jne. Mentiin sunnuntaina Lauran kanssa katsoon Sisters leffa ja oli ihan mukavat oltavat! Ruokaa ei kuitenkaan siellä syöty kun ei oo ihan halvimmasta päästä, liputkin oli jo $30.. Mutta pitihän siellä silti käydä…….HUOM tähän asti kirjoitin kun aloin kyseisenä sunnuntaina tätä postausta tekeen. Mutta, me ei päästy koko leffaan, siitä syystä että Laura ei oo täysi-ikäinen xD tähän kyseiseen leffateatteriin pitääkin olla päivästä riippumatta ilta kuudesta eteenpäin täysi-ikäinen päästäkseen leffaan, koska sielä saa tilattua alkoholia. Pitää sitten koittaa uusiks toisella kertaa ennen kuutta:D

Samaisena viikonloppuna leivoin elämäni ensimmäiset keksitkin jos pipareita ei lasketa. Oli pakko, kun meidän kuukausittaiseen au pair tapaamiseen piti kaikkien tuoda keksejä jotka on yleisiä omassa kotomaassa. Mun keksit oli ihan hyviä vaikkei ulkonäkö ollutkaan parhaasta päästä.

  
Ainiin ja mun hostit pyysi mua jäämään toiseksi vuodeksi tai edes puoleksi vuodeksi. Oli tosi kiva kuulla että ne on ollut tyytyväisiä, mutta kyllä vuosi riittää. Kiva päästä näkeen kaverit ja perhe, mutta edelleen suurimpia miinuksia on tää toisten kotona asuminen, joten heille sitten kerroin että en tuu jäämään pidemmäksi aikaa. Ja jos olisin päättänyt extendata, olisin mieluiten vaihtanut perhettä ihan vain sen takia, että pääsisi näkemään uuden paikan. Mulla on joku ihme juttu, että aina kun on vakava keskustelu jonkun auktoriteetti tyypin kanssa, mua alkaa itkettään. Vaikka ei olisi edes kyse pahasta asiasta, niin aina varaudun että alan itkeen ja niin kävi taas xD Muistan kun kerroin suomessa töihin että otan lopputilin.. Ne kertoi mulle ensin huonoja uutisia ja kun koitin kertoa omani, en saanut kun pari sanaa sanottua kun aloin itkeen ja sitten mua lohdutettiin eikä kukaan odottanut että ilmotankin ottavani loparit.. Eikä sekään että se olis jotenkin noloa, mutta ärsyttää kun on mielessä mitä haluaa sanoo, ja sitten ei saakaan sanottua mitä haluaa.:D

Sitten vielä viimeinen juttu, Riikka toivottavasti luet tätä. Riikan viimeisenä iltana sovittiin viihteellä jonkun tosi syvällisen keskustelun päätteeks että vaikka se palaa suomeen niin lähetetään toisillemme kortteja tai kirjeitä:D Riikka et varmaan enää edes muista, mutta tässä sulle kortti, sun osoitetta kun mulla ei ole..

   
 

XOXO

2 kommenttia artikkeliin ”Vuoden ensimmäisiä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s