Day with me

Aikoja sitten kesällä kirjoitin postauksen mun normaalista arkipäivästä täällä. Siitä on kulunut niin kauan aikaa ja Dkin käy nyt kindergartenia niin mun arkipäivät on ihan erillaisia kesään verrattuna. Tykkään tänhetkisestä aikataulusta paaaljon enemmän, kun on enemmän aktiviteetteja sekä aika selkeä rutiini päivissä. Välillä saman toistaminen käy tottakai tylsäksi, mutta sehän tapahtuu kyllä melkein työstä riippumatta aina jossain kohtaa. Tässä meidän päivä..

 6:15 soittaa herätyskello ensimmäisen kerran, sitten torkutan 6:25 ja jos oon todella laiska niin vielä 6:30. Puolessa tunnissa kerkee tekeen kaiken tarpeellisen ja syömään joka-aamuisen puuron ja juomaan kahvin.

  
7:00 alkaa työt. Laitan lapsille aamupalaa, autan pukemisessa ja hampaisen pesemisessä, pakkaan Dn repun ja päivästä riippuen ajan Dn kouluun. Kerran tai pari viikossa jollain muulla on aikaa viedä D kouluun.

8:00 alkaa koulu ja sitten ollaan Hn kanssa kaksistaan. Maanantaisin käydään ohjatulla indoor playground tunnilla jossa leikitään, lauletaan, kiipeillään ja puhalletaan saippuakuplia. Tiistaisin ja torstaisin on toinen indoor playground johon voi vaan mennä leikkimään ja siellä on lapsillekin hyvin toisistaan seuraa. Päivinä jolloin ei ole aamu aktiviteetteja, käydään kävelyllä, leikitään ulkona, kirjasto on kova juttu ja playdatet Lauran kanssa on parhaita, kun saa itselleen seuraa.

   
   
11:00 viimeistään palaillaan kotiin tekeen lounasta.

11.30 Hn päikkäriaika ja mun aika siivota lasten sotkut, pestä lasten pyykit ja tehdä Dn lounas seuraavalle päivälle. H nukkuu 2-2,5h joten siinä kerkee ottaan rennostikin ja joskus kun on ahkerana tehnyt kaikki hommat jossain muussa välissä niin saa relata koko päikkäreiden ajan.

  
14:00 H on herännyt ja lähdetään hakeen D koulusta, koulu loppuu 14:30. Usein jäädään koulun pihalle leikkiin. Kotiin tullessa teen lapsille välipalaa ja sitten tehdään mitä ikinä keksitään, piirretään, pelataan, rakennetaan legoilla tai katsotaan lastenohjelmia.

 

      

17:00 mun hommat on ohi. Joskus pääsen jo neljältä, mutta yleensä se 10tuntia tulee täyteen ma-to. Perjantait menee samanlailla tällä kaavalla, mutta päivä on yleensä 5-8h, riippuen montako tuntia 45stä on jäljellä.

Semmosia päiviä täällä. Tykkään tästä aikataulusta, sillä kaikki viikonloput on vapaat. Toki vähempi tuntimäärä olis aina parempi, mutta ennemmin teen 45h 5 päivässä ja sitten pääsee rentoutuun koko viikonlopuksi. Töiden jälkeen teen jotain pientä treeniä tai käyn lenkillä, nään Lauraa, katson netflixistä Greyn anatomiaa josta kausi 10 meneillään. Ei täällä mitään ihmeellistä tapahdu, normaalia arkea elellään ja viikonlopuista koittaa aina ottaa kaiken irti kun arkisin on aika väsynyt alkaa tekemään mitään ihmeellisyyksiä(:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s