Cosmic Gate@Royale

Viime viikon perjantai ansaitsee ihan oman postauksen! What a night! Täällä ollessa ei oo tullut käytyä ulkona kauheen paljoa muutamista syistä. Suurin syy on se, että monet mun kaverit on alaikäisiä. Toisena, ne jotka on täysi-ikäisiä, on ollut enemmän pubityyppiä kuin että lähtisi kuuntelemaan konemusiikkia klubille ja muutenkin täällä tekee mieli säästää ennemmin sekin raha matkustamiseen, kotona kerkee sitten juhlimaan taas.

  
Mutta, välillä on tottakai vähän käytävä katsomassa menoa. Oon käynyt Royalessa tätä ennen pari kertaa ja se on tosi kiva paikka, siellä soittaa perjantaisin Sofa King Friday tapahtumassa maailman parhaita DJtä ja lauantaisinkaan ei huonot esiintyjät ole. Ensin näin facessa eventin että Hardwell on siellä soittamassa helmikuussa, mutta halvat liput meni hetkessä ja kallista ei raaskinut ostaa. Ihan yhtä hyvänä vaihtoehtona löytyi Cosmic Gate ja liput oli $15 joten ei paljoa harmittanut!
Viimeks oon ollut tätä ennen ulkona Riikan viimeisenä viikonloppuna, ja ”oikeesti” viihteellä viikkoa sitä ennen kun oli Time Warp New Yorkissa. Tää oli siis marraskuussa, joten pieni tipaton tullut.. 

    
   
 
Parin tunnin päästä kun oltiin päästy Royaleen, joku otti meidät tanssilattialta vippipuolelle ja seuraavaksi poke kysyi halutaanko lavalle, hahah tottakai me halutaan. Ellan kanssahan viime kerralla ei päästy luvan kanssa joten mentiin ilman lupaa ja se oli nopea reissu sille lavalle:D sielä me sitten bailattiin pari tuntia Cosmic Gaten soittaessa niiiiin hyvää musiikkia. Lavalla hengaili myös hauskan näköinen kalju ukkeli, mustat nopeetakin nopeemmat lasit päässä, toppatakki päällä. Halusin välttämättä kuvan sen kanssa ja onneks, seuraavana päivänä löydettiin se facebookista ja sillä oli kuvia vaikka kuinka monen huippu DJn kanssa Armin Van Buurenista Skrillexiin, sieltä löytyi myös Bono ja Kim K ja vaikka ketä.

     

Ei haittaa ettei viihteellä tuu käytyä usein kun aina sitten vihdoin ulos mennessä onkin tällaisia iltoja.. Viime kerralla kyseisessä paikassa hukassa ollut Ken-portsari löytyi myös taas!

  
Päädyttiin kaikki Lauran luo nukkumaan ja lauantai kulutettiin nukkuessa, Prison Breakia katsoessa ja tehtiin rohkee reissu Dominosiin juustopizzan ja lavacaken takia keskellä lumimyrskyä. Täällä Bostonissa se ei ollut pahimmillaan, vaikka lunta tulikin paljon. 

Koska lauantai kulutettiin tekemättä mitään, oltiin sitten virkeinä sunnuntaina ja käytiin Lauran kanssa Museum of sciencessa. Siellä meni monta tuntia tiedejuttuja ihmetellessä. Kotimatkalla haettiin sushia ja katsottiin lisää Prison Breakia. Vaikka on nähnyt kaikki kaudet jo kerran ja tietää miten lopulta käy, on se silti jännä ja on ihan koukussa! Vielä jännempi se on Lauralle, eilenkin se istui melkein hengittämättä hiljaa kun jännitti ja yhtäkkiä se jo melkein itkikin kun ei kaikki sujunut suunnitelmien mukaan xD

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s