Sushidate

Tutustuin Emmiin kesällä ihan muutama päivä sen jälkeen kun se saapui tänne Bostoniin. Ollaan aika paljon tekemisissä ja yleensä nähdään kaupungilla, koska asutaan eri suunnilla, niin downtown on aina hyvä paikka treffata. Meidän sushitreffien tarina alkoi kesällä kun oltiin keskustassa pyörimässä ja piti päättää mihinkä mennään syömään. Muutenkin maistoin sushia vasta ehkä vuosi sitten, ja täällä vasta ymmärsin miks ihmiset sitä niin kehuu. Me Emmin kanssa aina arvostellaan keskenämme paikat missä on käyty niin ajattelin että tästä tulee hauska postaus. Ja jos tätä blogia vaikka joku sattus lukeen joka voi näistä vinkeistä hyötyä;) Emmihän asuu myös Tampereella joten sushitreffit jatkuu kotiinkin palattua!

Snappy sushi, sushidate #1

Mä tykkään kyseisestä paikasta. Kesällä siinä on kiva terassi ja sisältäkin se on siisti ja kivannäköinen, ei tosin kovin iso. Palvelu on hyvää ja kaikista paikoista missä tähän mennessä on käyty, on tää yks mun suosikeista.

Fin’s sushi + grill, Sushidate #2

Tänne päädyttiin syömään Duck tourin jälkeen syksyllä. Söin varmaan mun tavanomaisen California roll ja salmon jotain ja oli kelpo sushia. Paikka oli jees, ei mitään kummempaa mainittavaa tästä.  

  
Snappy sushi, sushidate #3

Ei pettänyt toisellakaan kertaa.

O Sushi restaurant, sushidate #4

Käytiin ennen joulua Harvard Squarella ”joulutorilla” ja tässä kohtaa meidän sushitreffit alkoi jo muodostuun perinteeksi. Emmillä oli joku hyvä rafla mielessä, mutta matkalla nähtiin toinen paikka ja päätettiin mennä tsekkaamaan se kun näytti kivalta. Paikka oli mukava ja ruoka hyvää, mutta meitä palvellut tarjoilija oli hieman ärtyneen oloinen ja toinen tarjoilija hiipi kummallisesti ja tuntui tarkkailevan koko ajan koska se voi tulla hakemaan pöydästä jotain pois tai kaataa lisää vettä.

  
Oishii Sushi Bar, sushidate #5

Kyseinen sushipaikka on ihan mun kodin lähellä. Mun hostit suositteli tätä ja sanoi että se on heidän mielestään paras sushipaikka Bostonissa. Eikä kannattanut antaa ulkonäön pettää, paikka oli tosi pieni ja ei mikään kaunein ja pöytäkin jouduttiin jakamaan kahden muun kanssa. Yksi seinä oli täynnä palkintolappuja ja arvosteluja ja paikka taitaa tosiaankin olla Bostonin paras. Palvelu oli hyvää, sushi todella hyvää ja se oli aseteltu kivasti lautaselle. Pienenä juttuna, ”sitruunavessanraikastin” eli se keltainen juttu joka maistuu vessanraikastimelle, oli pinkkiä, ei keltaista.

 

Oishii on vaan pahasti liian lähellä kotia kun helposti käy hakemassa jotain kotimatkalla..

 
Genki Ya, sushidate #6

Mä olin käynyt kyseisessä paikassa kerran aiemmin ja tykkäsin tosi paljon. Paikka on aika hämärä ja tosi täyteen ahdettu, mutta kakkoskerroksen ikkunoista on kiva katsella kadulle ja siellä on tosi kiva tunnelma. Miinuksena tosin molemmilla kerroilla siellä on ollut tosi meluisaa. Alakerta on rauhallisempi ja valoisampi. Sanoisin ehkä että tää on mun mielestä kolmanneks kivoin paikka tähän mennessä.

The Q, sushidate #7

Tällä kertaa katsottiin paikka arvostelujen perusteella. Käveltiin Chinatowniin ja löydettiin kyseinen paikka. Tarkastettiin että ollaankohan oikeassa paikassa, kun tila oli jaettu monelle eri juttujen myyjälle ja se näytti enemmänkin siltä että haet sieltä vaan ruuan mukaan. Lähdettiin etsiin toista paikkaa ja löydettiin The Q. Täällä sai paljon muutakin ruokaa kuin vaan sushia ja suosittu juttu näytti olevan että sait itse kypsentää ruuan omassa pöydässäsi. Täälläkään ei tarvinnut pettyä! Ehkä tilana en tästä tykännyt niin paljoa kuin muista.

Genki Ya, Chinatown, sushidate #8

Viimeisimmät sushitreffit viimeviikonlopulta. Emmi kysyi hostäidiltään mitä sushipaikkaa hän suosittelisi ja vaihtoehtona oli kallis ja halpa. Päädyttiin halpaan ja sehän oli sitten samainen paikka josta edelliskerralla käännyttiin ovelta pois kun näytti niin epäilyttävältä. Ei siis kannata antaa ulkonäön hämätä hehe. Tästä paikasta en itse ollut kovin vakuuttunut, tilasin samaa mitä aiemminkin on syönyt mutta se ei ollut parhaimmasta päästä täällä paikassa. Mutta se oli ihan hauska paikka kuitenkin.

     

Seuraavat sushidatet on varmaan taas pian.:D

XOXOVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s