Perhe kylässä

Huh mikä lomaviikko takana! Toissaviikon perjantaina sain mun äidin ja veljet kylään suomesta. Perjantaina jännitti ihan sikana, kun tuntui niin oudolta, että ne tulee tänne asti mua katsoon ja koska onhan siitä taas kulunut aikaa vaikka kuinka paljon kun viimeksi nähnyt niitä. Töiden jälkeen lähdin hakemaan porukkaa lentokentältä ja siitä alkoikin yks hauskimmista viikoista täällä. Mun veljet on ollut jenkeissä useemman kerran aiemminkin, mutta tottakai kaikki oli innoissaan kun pääsi tänne ja tuntui hassulta kun ne kyseli kaikkea että onko täällä sitä ja tätä ja vaikka mitä, kun itselle tää täällä olo on jo ihan normaalia ja olinkin innoissani että sain täällä olla turistioppaana. Äitille oli ensimmäinen kerta USAssa. En osannutkaan odottaa kuinka paljon uutta nään yhden viikon aikana ja kuinka monta uutta asiaa opin! On se hyvä 8 kuukauden (!!!!) jälkeen oppia että meillä on liesituuletin, auton Drive vaihteen saa kahdelle eri asetukselle ja puhelimen kamerakin yllätti ja kuvaus on uudella levelillä xD

Perjantai me vietettiin rennosti, käytiin ajelemassa meidän neighborhoodeilla, haettiin jääkappi täyteen ruokaa ja syötiin dinneriä host perheen kanssa. Oli ihan mahtavaa, että oli mahdollisuus mun omalla sekä hostperheellä tavata toisensa ja että mun oma perhe näki miten mä täällä vuoden elän.

Lauantaista eteenpäin kello soittikin ajoissa aamulla, että oli koko päivä aikaa aina kierrellä. Tehtiin porukalla joka aamu kunnon aamupalat ja lähdettiin liikkeelle. Lauantaina mentiin downtowniin pyörimään ja katseleen maisemia kävellen sekä Prudential Towerin näköalatasanteelta. Keli oli aurinkoinen mutta pakkasta oli niin ettei ulkona tehnyt mieli kauheesti olla, mikä oli vähän harmi, kun tuntui että oli tän talven kylmimmät päivät. Siinä käveltiin sitten paikasta toiseen ja välillä käytiin kaupoilla ja pysähdyttiin katseleen aina kun jotain mielenkiintoista näkyi. Käytiin vielä illalla katsomassa pimeellä näkymät Prudentialista, kun samalla lipulla pääsee sisään useamman kerran.

   
 

Sunnuntaina oli ystävänpäivä ja kun menin keittelemään aamukahvia, sain Dltä sen itsetekemän kaulakorun sekä perheeltä $30 lahjakortin manikyyriin. En odottanut mitään lahjaa, ja koska itse en ollut varautunut (koska äiti toi niin paljon niille tuliaisia), luovutin sitten mun saamani Fazerin sinisen vanhemmille ystävänpäivän kunniaks. Nähtävyyksistä vuorossa New England Aquarium, joka on mun listalla ollutkin! Se oli ihan käymisen arvoinen paikka. Siellä oli pieniä pingviineitä ja iso kala-allas oli rakennettu hauskasti niin, että aloitit kiertämisen sen pohjalta ja sitten nousit koko ajan kävellessä ylöspäin ja siinä näki samalla myös mitkä kalat viihtyy missäkin korkeudessa.

   
  
 
 

Maanantaita olin odottanut jo pitkään, sillä mulla oli tatuointi aika varattuna! Ajeltiin tatskapaikalle johon mä jäin äitin kanssa ja pojat lähti tsekkaamaan Harvardin aluetta. Siinä ennen tatuoinnin aloittamista mietin, että eihän tää voi niin paha olla kun jalkapöytään oli, mutta sattuihan se ihan helvetisti, oli vaan muutamassa vuodessa unohtanut miltä se oikeesti tuntuu. Tatuoija oli tosi mukava ja sai olon mukavaksi joten kolme tuntia meni lopulta aika nopsaan. Vaikka tääkin sattui, oli se silti miellyttävämpää käteen kuin jalkapöytään ja kyllä taas on uusi tatuointikin mielessä. Koska tähän menikin vain muutama tunti, kerettiin viellä uudelleen Harvardin alueelle, Beacon Hillille ja Chestnut Hillin ostoskeskukselle joka ei ollut kenenkään mielestä hyvä:D Ei siellä juuri mitään ookkaan, paitsi jos olis varaa ostaa kalliita merkkejä.

   
 

Tiistai oli ainoa päivä jolle oli luvattu sadetta ja oltiinkin suunniteltu Museum Of Fine Arts. Tän viikon aikana koettiin kyllä riittävä määrä säätiloja, ensin pakkaset, sitten tuuli ja vesisade, aurinkoinen, pilvinen ja vihdoin lämmin. Mä en oo itse mikään erityinen taiteen ystävä, mutta tykkään käydä museoissa että saa vähän kulttuuria ja sivistystä, tälläkin kerralla opin vaikka mitä. Museossa oli erityisjuttuna Picasson teoksia, ne meni kyllä multa ihan yli ymmärryksen, mutta tulipa nähtyä. Museo oli lopulta todella iso, en osannut yhtään odottaa sitä kun rakennuksen näki vain pääovilta. Sieltä löytyi kaikkea erimaiden taidetta muumioista Italialaisiin patsaisiin ja siis ihan kaikkea, suosittelen täällä käymistä kyllä jos on mahdollisuus.

   
    
 

Sellaiset muutama päivää vietettiin Bostonissa pyörien ja keskiviikkona lähdettiin ajelemaan kohti New Yorkia. Siitä lisää muutaman päivän päästä!

Päiviä jäljellä 111.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s