Perhe kylässä part II

Pian jo viikko kulunut siitä kun mun perhe lähti kotiin, en vaan käsitä miten aika menee niin äkkiä. Pari päivää oli pieni harmitus päällä ihan vaan siksikin että lomalta töihin paluu ei oo melkein koskaan kivaa ja tottakai olis toivonut että olisi ollut perheen kanssa vaikka muutama päivä lisää. Nyt kuitenkin taas jo arjessa hyvin kiinni ja viikonloppu aluillaan. Mutta, se meidän loppureissu..

Keskiviikkoaamuna oli aikainen lähtö kohti New Yorkia. Aloitettiin aamu Ihopin pannareilla ja lähdettiin ajamaan kohti Woodbury Commons Outlet myymälöitä. Sieltä löytyi kauppoja ihan riittävästi, itse en ostanut juuri mitään kun ei ollut mitään tiettyä tarvetta millekään, mutta varmasti jos olisi ollut enemmän rahaa, olis ehkä tehnyt enemmän ostoksia, koska olihan siellä merkkitavaraa hyvillä alennuksilla. Saatiin koko päivä kulumaan kaupoilla ja illalla oltiin perillä hotellilla, joka sijaitsi Queensissa. 

Koska meillä oli Nycissä vain kaksi kokonaista päivää, oli aika tiukka aikataulu kun kuitenkin haluttiin nähdä mahdollisimman monta juttua. Aloitettiin One World Trade Centeriltä joka on aina yhtä vaikuttava ja saa miettimään koko 9/11 iskujen hulluutta. 9/11 memorial museo on vielä näkemättä, josko ens kerralla kävisi siellä ja näkymät One WTCsta on myös näkemättä. Tän parin päivän aikana New Yorkissa tuli mullekin monta uutta paikkaa joissa en ole kerennyt aiemmin käydä ja löydettiinkin WTCn tien toiselta puolen pieni ostoskeskus joka oli hieno, mutta vähän turhan kalliita kauppoja meidän budjettiin. Matka jatkui pakkasessa kävellen kohti rantaa josta vaan nopsasti vilkaistiin vapauden patsas ja käväistiin Wall Streetilla. Äiti oli innoissaan kun pääsi käymään Trumpin rakennuksessa. Illaksi meillä oli New York Islanders VS Washington Capitals NHL peli. Nähtiin aiemmin päivällä Capitalsin pelaajia kadulla ja vieläkin harmittaa etten mennyt heittään yläfemmoja, muttakun en mä niiden nimiäkään tiennyt, mutta heittelin sitten yläfemmat katsomossa muille Capitals faneille. Peli oli hieman tylsä ja yleisökään ei ollut kovin kannustava, kun vertaa aiempiin peleihin joissa on ollut tosi hyvä tunnelma! Mutta on se silti aina NHL peli ja oli kiva käydä. Mä en siis juurikaan oo perillä mikä joukkue on hyvä, nimeltä toki tietää huippupelaajat, mutta en mä niistäkään juuri mitään tiedä, tykkään vaan katsella pelejä ja kannustaa, pienestä asti kun on hallilla viettänyt aikaa. Mähän halusin pelatakin jääkiekkoa, mutta äiti ei antanut, haha, ehkä se oli ihan oikee päätös. Tälläkään kertaa en päässyt millään tauolla screenille ja samalla telkkariin (mun yritys ei tosin ikinä oo kovin suuri), vaikka lopussa mulla ja Tommilla oli Erkan diskomaailman liikkeet ja robottitanssikin hallussa.

           

    

Viimeinen kokonainen päivä yhdessä alkoi Flatiron buildingilta jota oon halunnutkin käydä katsomassa ja se oli kyllä hienon näköinen siinä aukion päädyssä. Myös Madison Square Garden tuli nähtyä ulkoa ja aulasta. Mulla tulee siitä aina vaan mieleen kun on katsellut Above & Beyondin keikkaa youtubesta joka oli kyseisessä paikassa.:D Madison Square Gardenin ympärillä oli vaikka mitä, esimerkiksi suurin Macy’s mitä oon ikinä nähnyt, se oli varmaan isompi mitä suomessa kokonaiset ostoskeskukset. Tuli siinä tutuksi myös pieni  alue jolla en oo ikinä käynyt, kunnes yhtäkkiä näki vierekkäin Victoria’s Secretin ja sen takana nousevan Empire State Buildinging ja muistikin olleensa samassa paikassa aiemminkin.

      

Yksi mitä olin eniten odottanut, oli nähdä iltanäkymä Rockefeller centeristä, joten ajoitettiin sinne meno siihen aikaan kun alkaa hämärtymään.Harmi kyllä ei nähty auringonlaskua kun oli pilvinen päivä, mutta oli se silti upea näky kun taivas pimeni ja pikkuhiljaa valot alkoi näkyä rakennusten ikkunoissa. Se on vaan niiiin kaunis näkymä. Käveltiin viellä Times Squaren läpi joka on myös paikka jossa voisin vaan istua ja katsella vilkkuvia valoja.

           

Lauantai aamuna alkoi jokainen olemaan jo aika poikki, mutta ei tietenkään viitsinyt heittää hukkaan niitä muutamaa tuntia jotka oli ennen kotiin lähtöä joten tehtiin viimeisiä shoppailuja ja katseltiin viimeiset maisemat ennenkun oli aika lähteä kotiin(:

Oli kyllä ihan super hauska viikko! Eipä tässä ookkaan enää kun 4 kuukautta ennen töiden loppumista joten ei ollut niin kamalaa että perhe lähti ja itse jäi tänne, kun tietää että näkee pian. Ja neljä kuukautta uusiin deitteihin New Yorkin kanssa. Mä oon aina tykännyt Nycistä, mutta nyt kun siellä alkaa tunteen paikkoja niin se on vaan joka kerta mahtavampi paikka!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s