3/4/2016

Yksi päivä kauppaan kävellessä tuli yhtäkkiä mieleen, että mitähän asioita mä jään kaipaamaan täältä kun kotiinlähtö koittaa ja mitä sitten taas kotiinpaluulta odottaa.
Jo ennen tänne tuloa olin ihan varma, että extendaan vähintään puolella vuodella tai luultavammin kokonaisella vuodella. Mitä pidemmälle päässyt, alkoikin mieli muuttua, tästä oonkin aiemmin jo kirjoittanut ja että miksi mieli on muuttunut asian suhteen. Välillä tosin tulee mieleen, että mitäs jos menisikin West Coastille, mutta sinne pääsen jokatapauksessa paljon paremmissa merkeissä kun töiden parissa. Saan onneksi suomesta matkaseuraa, jihuu! Matkan suunnittelu on tosin ollutkin vähän hankalempaa kuin odotettiin kun koko ajan tulee jotain uusia muuttujia asioihin. Mutta pikkuhiljaa….

Kaikki aina kertoo kuinka paljon on oppinut uusia asioita itsestään au pair vuoden aikana. Mä oon miettinyt asiaa välillä, mutta on tuntunut että en mä keksi ainakaan kauheen montaa sellaista asiaa itsestäni.. Mulle ainakin suurin kotiinpaluun syy on ystävät ja perhe. Jos ne olisi täällä niin eihän tässä olisi mitään mietittävää, ottaisin kaikki mukaan ja muuttaisin palmun alle Californiaan! Siinähän heti yksi mitä oon itsestäni oppinut tällä matkalla, että ei pystykkään olemaan noin vaan kahta vuotta erossa omasta elämästään. En silti muuttaisi tästä mitään, tää on ihan järjettömän siisti vuosi ja uusia ulkomaansuunnitelmiakin on jo ehkä mielessä, mutta kunhan pääsee hetkeksi kotiin niin voi miettiä niitä sitten lisää. Mutta kyllä, onhan täällä oppinut itsestään vaikka mitä ja on myös oppinut paljon uusia asioita ihan muutenkin ja mä oon ainakin tehnyt muutoksia omien elämäntapojen suhteen ja toivonkin niiden pitävän vaikka pian elämä muuttuukin taas ihan erilaiseksi.

    
    
Täältä tuun ehdottomasti ikävöimään tottakai näitä mun hoidokki lapsia, vuodessa kerkee kiintyyn paljon ja varmasti on lapsillekin outoa kun en yhtäkkiä ookkaan täällä.

On tutustunut tosi moneen uuteen tyyppiin, mutta muutamasta on tullut vähän parempiakin kavereita. Kaksi niistä asuu onneksi samassa kaupungissa suomessa ja ei Laurallekkaan järjettömän pitkä lentomatka ole.

Bostonin keskusta ja varsinkin kesällä! Niin hienoja paikkoja.

Wegmans:D eli meidän lähiruokakauppa. Ja tähän samaan TJ Maxx ja Marshalls kaupat.

Jään kaipaan sitä että ihmiset on yleisestiottaen mukavia.

Elämän helppous. Nimenomaan tän au pair elämän helppous.

Royale, vakkaribaari ja parhain portstari Ken haha!

Matkustamista ja jatkuvasti uusien asioiden tekemistä. Tokihan aina löytyy uusia juttuja tehtäväks suomessakin.

  
Mitä sitten kotiinpaluusta odotan niiden itsestäänselvien juttujen lisäksi.

En edes muista mitä kaikkee ja kuinka paljon vaatteita mulla onkaan äitin kellarissa!! Välillä mulla tulee vaan ikävä mun vaatteita. Täällä kun arkisin ei tarvii kauheesti panostaa niin ei oo parhaimmat vaatteet täällä mukana.

Yks mistä en tykkää täällä ja mitä odotan paljon on se, että saa meikata joka päivä. Saahan toki täälläkin, mutta kun työt alkaa 7 aamulla ja koska työ nyt on sitä lastenvahtimista niin ei vaan jaksa. Mutta äsryttää kulkee ilman meikkiä ja tukka kiinni 5 päivää viikossa. Myös se että pääsee tutulle kampaajalle on aika luksusta.

Odotan myös sitä että pääsee Tampereelle, kaikki on tuttua ja jotenkin odotan sitä kun se on niin pieni paikka. Tässsä kahden vuoden aikana nähnyt vähän isompia kaupunkeja niin kiva päästä sinne TRElle. Sitä en osaa sanoa kuinka kauan paluun jälkeen oon siitä innossani:D Odotan myös että asun samassa kaupungissa kuin suurin osa mun ystävistä. Siitä on sitten yli kaksi vuotta, vaikka oli Helsingissäkin kavereita, mutta suurin osa TREllä.

Omaan asuntoon muuttaminen! Vuosi toisten kotona on puuduttavaa joten oma koti olis kiva. Ensin varmaan tosin pitäis päästä töihin.. Kellään hyvän työntekijän tarvetta, hehe?

Tutut ruuat ruokakaupoissa vaikka mikään ei Wegmansia voitakaan.

Kesä. Ahhh täydellistä, ensin kesän alku Bostonissa, siitä reissuun ja vielä loppukesä aikaa suomessa! Kesähän täällä jo pian näyttäs alkavan kun ensi viikko näyttää +15-20 astetta.

  

Olishan tähän vaikka mitä lisättävää mutta nää on muutamia joita on tullut ajateltua normaalisti elellessä ja vaatteiden kanssa kriiseillessä….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s