THE weekend

Viime viikonloppu oli mulla ja Lauralla kauan odotetu ”our weekend”. Mikä voiskaan olla parempaa kuultavaa au pairille kuin se, että talo on koko viikonlopun vain sun käytössä! Tiedettiin siis jo varmaan kuukausi etukäteen että Lauran talo on pääsiäisen tyhjänä ja sillä hetkellä meillähän oli jo viikonlopulle suunnitelmat tehtynä. Vaikka ei tekisi edes mitään, niin on se silti ihan eri jos hostit on kotona. Laurallakin on koko yläkerta käytössä ja siellä sitten hengaillaan, mutta pitää silti aina miettiä mitä puhuu, kuinka kovaääninen on ja vaikka mitä.

Perjantaina käytiin kaupassa ostamassa kaikki tarpeellinen mitä voitiin kuvitella että tarvitaan.. Sushia, krapulajaffaa, jäätelöä, ruokaa, juomaa, haettiin leffoja valmiiksi.. Käytiin illalla salilla ja spa:ssa, pidettiin hyvä sushidinneri ja katsottiin leffaa. Tän viikonlopun suurimmat odotukset oli syöminen ja viihteelle meno.

Lauantai aloitettiin salilla ja porealtaalla joka vaan on täydellinen treenin jälkeen! Kirpasee maksaa $70 salista kuussa mutta on se kyllä ollut tähän mennessä ihan sen arvoinen. Joku aika sitten käytiin meidän lähtiostarilla pyörimässä ja vaan katselemassa kaikkea ja sieltä löytyi vaikka mitä, liian kallista ostettavaksi mutta kivaa katsella, joten päätettiin mennä uudelle kierrokselle ennen dinneriä Cheesecake Factorylla.

Etkoilu oli kivaa kun sai kuunnella musiikkia lujalla, ei tarvinnut huolehtia herääkö lapset ja muutenkin sai käyttäytyä normaalin humalaisen tapaan hah. Aly&Fila oli täällä Ascend nimisellä klubilla soittamassa joten ei ollut vaikea valita mihin mennään! Oli kiva nähdä uusi baari kun aina tulee mentyä vanhaan tuttuun paikkaan. Kyseinen paikka oli aika pieni, mutta siellä oli sitten sitäkin parempi tunnelma! Ilta odotti kyllä odotukset ihan täysin ja tuli melkeen sellanen olo että oli kotona bailaamassa ja kun katsoi vieressä tamppaavaa tyyppiä ja sillä oli yhtä iso hymy ja onnellinen fiilis kun itsellä niin huh! Vielä loppuun sai yläfemmat ja kuvat Aly&Filan kanssa niin oli aika tyytyväinen.

   
    
 
Sunnuntailta ei voinutkaan odottaa muuta kuin krapulaa joten katseltiin leffoja, syötiin ja kelailtiin edellisillan tapahtumia. Illasta niin innostuneena ja Tomorrowland dokkarin katsomisen jälkeen päätin ostaa lipun EDC New York festareille, jotka on toukokuussa joten se on aika hyvä kesänaloitus. Viikonlopusta ei jostain syystä kuvia löydy juuri yhtään, ei kerennyt kun oli niin hauskaa koko ajan. 

Maanantaina alkoi yhtäkkiä flunssa.. Ei oo tarpeeksi kipee olemaan pois töistä mutta ei olis energiaa kauheesti töitä kuitenkaan tehdä. Tää viikko on taas kadonnut johkin kun huomenna jo torstai joten eiköhän tää tästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s