Long time no see

Jotenkin kokonaan unohtunut kirjoittaa tänne mitään viimeaikoina. Tietty mitä pidempään täällä ollut niin kaikesta on tullut aika arkista eikä mitään ihmeellistä tapahdu enää koko aika.

Viime viikko oli kuitenkin vähän erilainen koska olin lomalla! Aluksi mulla oli suunnitelmissa lähteä Chicagoon tai johonkin lämpimään koska vapaata oli kuitenkin reilu viikko. Lopulta päätin kuitenkin jäädä kotiin sillä mun travel monthiin on enää 7 (!!?!?) viikkoa ja mieluummin lomailen silloin niin ettei tarvitse joka dollaria laskea ja vähän on tarvinnu alkaa säästelemään kotiinpaluutakin varten. Olin aika varma että lomasta tulee tylsä kun kaikki on töissä jne, mutta tänne sattui ihan kesäkelit koko viikoksi. Loma oli kiva kun sai nukkua pitkään eikä ollut kiire mihinkään, mutta silti oli joka päivälle tekemistä. Käytiin piknikillä, kaupungilla, otettiin aurinkoa, salille kerkes paljon, nukuin, käytiin viihteellä (ja oli kyllä taas iltojen ilta!!), testattiin Mark Wahlbergin Wahlburgers ruokapaikka, oltiin jonkun universityn ulkoilmabileissä ja kotibilejatkoilla, mentiin katsomaan Boston marathonia, käytiin eläintarhaan……. Joten olihan siinä ihan riittävästi lomalle tekemistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s