Travel month

Yksi eniten odotetuimmista jutuista tältä au pair vuodelta on ollut alusta asti tieto siitä että vuoden lopuksi voi jäädä viisumilla vielä kuukaudeksi matkustelemaan ja mullahan on suunnitelmat ollut valmiina jo pitkään! Ensin olin siinä uskossa että reissaan yksin tai muiden travel monthilla olevien auppareiden kanssa, mutta sitten kaveri kotoo ilmoittikin että hän muuten on tulossa mun kanssa, sehän sopi paremmin kun hyvin! Alusta asti tiesin että suuntaan suorinta tietä (lopulta yhden mutkan kautta) länsirannikolle palmun alle, kerran aiemmin siellä tullut käytyä ja se oli kyllä paikka mun mieleen. Mukaan lähtee siis JP ja matkaa suunnitellessa taisteltiin jo aika paljon whatsapin ääniviestien kautta ja vähän pelottikin että päästäänkö mistään sopuun. Nyt kun kaikki on varattu ja suunniteltu, ollaan saatu pieni tauko jatkuvasta kinaamisesta ja laskettu päiviä reissun alkuun… Katsotaan sitten matkan jälkeen että ollaanko enää sovussa ollenkaan vai tarvitaanko vaan vähän etäisyyttä:D mitä me sitten ollaan tän kuukauden aikana tekemässä?

BOSTON-NEW YORK

Mä otan viimeisen työpäivän päätteeksi bussin Bostonista Nyciin jossa tapaan JPn. Molemmat ollaan käyty Nycissä monta kertaa joten ajatuksena vaan hengailla ja fiilistellä ilman kauheeta painetta, mutta samalla koittaa nähdä jotain juttuja mitä kummatkaan ei siellä vielä ole tehnyt, siellä riittää näkemistä ihan loputtomiin. Kuudes kerta tässä vuoden sisällä kun sinne menee ja listalla on vielä aika monta juttua.

NEW YORK-SAN FRANCISCO

Mulla on ollut mielessä pitkään että haluan San Franciscoon, mutta mulla ei ole siitä sen kummemmin tarkkaa kuvaa päässä, muuten kuin cable cars, Golden Gate Bridge ja paljon mäkiä. Matkaoppaat oon käynyt jo läpi ja sieltähän löytyy vaikka mitä mielenkiintoista.

SAN FRANCISCO-LOS ANGELES

San Franciscosta otetaan auto ja ajellaan paljon hehkutettua Highway 1 eli aika upeeta maisemareittiä Losiin. Ajomatkoista sovittiin että tehdään joku sääntö että kumpi saa aina valita musiikin, tää sääntö on vielä kehitteillä mutta luultavasti joku tuntivuorosysteemi olis aika toimiva.:D Losiin takaisin pääsyä oon odottanu siitä asti kun sieltä kolmisen vuotta sitten lähdin lomamatkalta, nyt siitä tietää vielä enemmän niin saa enemmän irti.

GRAND CANYON

Ajetaan Losista Vegasiin ja matkalla pysähdytään Grand Canyonille katseleen maisemia

LAS VEGAS

Viva Las Vegas on JPllä jo soittolistalla, soi varmaan sitten sen koko radiovuoron ajan matkalla Vegasiin… Vegasissakin tullut kerran käytyä ennen ja huhhuh, se oli kyllä erityisen hyvä viikonloppu:D mua vähän eukäteen jännittää tää viikonloppu koska minä + JP (ja alkoholi), aina sattuu ja tapahtuu. 

LAS VEGAS-NEW YORK

Vegasista lennetään takasin Nyciin ja vietetään siellä vielä muutama päivä, palaudutaan viikonlopusta ja tehdään mitä mieleen tulee.

NEW YORK-BOSTON-SUOMI

Mä jatkan vielä New Yorkista Bostoniin hakemaan mun tavarat ja katsoon vielä kavereita ja sanoon heipat perheelle..

Tämmönen kuukausi olisi tiedossa, kuulostaa aika hyvälle lomalle tän vuoden päätteeks:) vielä kuitenkin kerkee tehdä viimeisiä juttuja Bostonissa tässä kuuden viikon aikana ja nyt kun kelitkin lämpenee ja päivät pitenee tekee mieli tehdäkin enemmän kaikkea. 

(:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s