Boston favorites

Tykkään Bostonista tosi paljon, tää on kaunis paikka varsinkin kesällä ja tää tuntui myös tosi kotoisalta heti alusta asti. Vuodessa on kyllä kerennyt käymään läpi hyvin aikalailla kaiken itseä kiinnostavan paikan ja tässä joitakin mitkä on mun suosikkeja!

Newbury Street ja Downtown Crossing on kivoimmat paikat jos haluaa mennä shoppaileen kaupungille. Newbury street on muutenkin tosi nätti ja sieltä löytyy ihan perus kauppoja sekä kaikki kalliit merkkikaupat joissa ei oo tullut käytyä, mutta ne näyttää kivoilta.. Bostonin downtownissa on myös kesäisin ihan parasta Public Garden puisto joka on ”first public botanical garden in the United States.” Jos on nähnyt leffan Ted tai Ted 2 niin on nähnyt pätkiä myös tästä puistosta. Tien toisella puolen on toinen iso puisto Boston Common joka on myös kiva, mutta iltaisin ja pimeellä vähän hämäräporukan valtaama ja kerran siellä istuskellessa oltiinkin lähes keskellä rikospaikkatutkintaa joten ei ihan joka kellonaikaan niin miellyttävä paikka. Mun puhelimesta on koko ajan tila loppu ja ei oo vanhoja kuvia tallessa että sais lisättyä näistäkin viimekesältä kuvia:(

Lähellä meidän kotia on tän alueen eli Chestnut Hillin pieni The Street niminen katu josta löytyy vaatekauppoja, ruokakauppa, ravintoloita jne. Tää on kesäisin super kiva paikka ja pienellä nurmikkoalueella on pingispöytä ja muita kesäpelejä. Omat vakkaripaikat siellä on Pinkberry ja Shake Shack.

Ulkonakäyminen oli täällä alkuun jotenkin vaivalloista ja hankalaa mutta nyt on lötynyt pari ihan suosikkipaikkaa ja tutustunut oikeisiin tyyppeihin:D Royale, Bostonin suurin yökerho ja sitten taas aika pikkuinen paikka Ascend joka on ihan huikee varsinkin iltoina kun sinne pistetään soittamaan nimiä esim Gareth Emery, Aly&Fila jne niin fiilis on aika hyvä! Sisäänpääsymaksut on ihan kohtalaisia, ainakin iltoihin missä itse käyn, mutta esimerkiksi Royalen normaali lauantai on $20 joka on aika kallis. Ajoissa kun ostaa tiettyyn tapahtumaan lipun niin sen saa yleensä $17-$25 eli samaa luokkaa mitä suomessa maksaa jos joku vähän suositumpi DJ tulee klubikeikalle.

Quincy Market on sellainen pitkä rakennnus, vähän kuin kauppahalli, ja siellä myydään kaikenlaista ruokaa. Siellä on aina tosi paljon ihmisiä ja rakennuksen ulkopuolella on kauppoja ja varsinkin kesällä siellä on paljon ihmisiä esiintymässä. Ruuat on kyllä aika kalliita mutta siellä on vaan super kiva fiilis..

The Lawn on D! Tällanen voisi tulla Tampereellekin.. Vähänniinkuin aikuisten leikkipuisto, jossa on pingispöytiä, isoja keinuja, jättikokoisia huojuvatorni pelejä ja kaikennäköisiä kesäpelejä. Viikonloppuisin on myös livemusiikkia ja tiskiltä saa tilattua ruokaa ja alkoholia. Tänä kesänä kerkiää vielä käymään täällä onneksi pari kertaa.

kuva Google

T
Tiesin jo ennen tänne tuloa Bostonista yhden tietyn maiseman jonka olin kuvissa nähnyt ja meni hetki ennenkuin löysin sen sillä kaikki aina sanoi että se on satamassa vaikkei se ollut. Lopulta se löytyi ja se on mun lempi maisemapaikka:D satamakin on kiva ja ihan sataman vieressä on myös hyvä terassi joka on oikeestaan tähän mennessä ainoa sellainen terassi mitä suomessa; esim. Passion, Henry’s Pub, Miami vai mikä Hullun Poron alakerrassa olikaan Trellä.. On täälläkin terasseja, mutta enemmän ihmiset menee niihin syömään joten ei tee mieli mennä itse juomaan päiväkännejä sinne sekaan.

Kuvia läpi selaillessa ja tämän kuvan nähdessä muistin kuinka kiva meidän kotikatu on kesäaamuisin kun aurinko nousee!! Kun on lämmin, ensin menee istuun kuistille kahvin kanssa ja sitten kävelee kadun päästä päähän Hn kanssa, kuulostaa tyhmältä mutta tää kuva saa sen ehkä vaikuttamaan parmmalta.

HEALTHWORKS!! Eli kuntosali jolla käyn. Tää sali on vain naisille ja se vaan on täydellinen koska kävelen sinne kotoota about 2 minuuttia ja siellä on vaan niin mukavaa haha:D 

Siinä muutama suosikkipaikka mitä tuli ensimmäisenä mieleen, onko kellekään tuttuja paikkoja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s