Electric Daisy Carnival

If we can all live in a harmony at a festival, why can’t that be possible in the rest of the world”

Se on vaan ihan uskomatonta, mikä fiilis tällasilla festareilla on. Niin paljon onnellisia ihmisiä, jotka kaikki on tullut kuunteleen ja fiilisteleen musiikkia josta ne pitää, kukaan ei tuomitse ja jokainen on sillä hetkellä sun kaveri. Tää on vaan täydellistä! Se fiilis kun musiikki on niin hyvää ja fiilis sen takia on niin hyvä, että tuntuu siltä kun olis hullun rakastunut. Ei lisättävää.

kuva EDC facebookista
kuva EDC facebookista
kuva EDC facebookista

Mä en ensin edes tiennyt että kyseinen festari järjestetään New Yorkissa, aikoja sitten vaan haaveilin aloittavani mun travel monthin EDC Las Vegasilla, mutta se oli harmi kyllä vähän liian kallis. Laura alkoi EDC NYC puhumaan jo aikoja sitten ja ensin olin ihan mukana, mutta sitten muutin mieltä kun mietin rahatilannetta ja tulevia matkoja. Yhtenä krapulasunnuntaina katsottiin ”This was tomorrow” dokkari Tomorrowlandista ja sitten päätin että tää on once in a lifetime joten se on money well spent!

Bailut alkoi lauantaina 1 ja meillä lähti bussi Bostonista klo 6 aamulla joten herätys olis jo 4. Äkkiä airbnb majotukseen Queensiin jossa tavattiin loppu porukka ja pistettiin itsemme valmiiks ja lähdettiin. Oltiin varmaan puoli kolmen aikaan mestoilla ja yksi ensimmäisistä asioista mitä sanoin oli ”I never wanna leave”.

Paikkana toimi Citi Field Queensissa, alueella oli 4 lavaa ja vaikka mitä muuta! Meillä oli kiire olla tamppaamassa suurin osa ajasta joten jäi näkemättä kaikki oheishässäkkä, mutta musiikki oli vaan niin hyvää koko ajan ettei vaan voinut missata. 

Kaikki toimi tosi hyvin, jonoja ei ollut liikaa mihinkään, vesipullot sai täytettyä ilmaiseksi (suomi vois ottaa tästä mallia), sisäänpääsy kävi nopeasti, ja festeillä töissä olevat oli iloisia ja auttavaisia. Joku porukasta luki etukäteen mitä ei saa mukanaan tuoda ja jokainen joutu karsimaan jotain pois koska jopa huulirasvan tuonti oli kielletty ellei se ole suljettu mikä käytännössä tarkottaa että se on uusi..? Portilla sitten avattiin laukku ja hyvä kun järkkäri edes vilkaisi sinne ja se oli siinä. Bostonissa Royale klubillakin tarkastetaan tarkemmin ja vielä taputellaan ettei vaatteissa ole mitään.

Omia suosikkeja täällä kyseisenä päivänä oli Aly&Fila, Ben Nicky, Dimitri Vegas & Like Mike, Madeon, Santé ja Zedd. Madeon ja Santé oli sellaisia joista en ollut ikinä kuullutkaan mutta näiden kaikkien setit oli kyllä tässä ihmismäärässä ja ilotulituksessa ihan super hyviä. Pari hyvää DJtä jäi näkemättä kun ei muistanut aina katsoa kelloa ja juosta lavalta toiselle. Lisäksi suurin osa DJstä keitä oltiin kuuntelemassa oli sellaisia keitä en itse ollut nähnyt livenä joten oli kiva nähdä ja kuulla paljon uutta.

Fiilisteltiin, oltiin onnellisia, tutustuttiin uusiin ihmisiin, tanssittiin ja laulettiin eikä huolehdittu mistään.  Bailattiin ihan loppuun asti ja saatiin kuitenkin vielä kohtuulliset yöunet ja sunnuntaina haikeena lähdettiin takaisin kotiin. Mä olin jo melkein soittamassa ja pyytämässä vapaapäivää maanantaiksi mutta olisi mennyt liian vaikeeksi:D


Ihan huippu päivä ja kokemus, todellakin rahan arvoista ja koska ei oo ennen käynyt ulkomailla tällaisissa, suomen Summer Sound isoin tapahtuma niin nyt varmaan tarvii alkaa kierteleen muuallakin katsomassa menoo.. Kuka mukana ensi kesänä Tomorrowlandiin?!;D

”A stranger is a neighbor on a dancefloor”Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s