2 viikkoa

Muistan vieläkin niin selvästi mun läksärit ja sen aamun kun oli lähtö ja äiti alkoi tottakai itkemään kesken aamupalan. On ollut hetkiä tän vuoden aikana, jolloin on tuntunut ettei aika kulu mihinkään ja sitten taas niitä hetkiä kuten nyt, että ei voi tajutakaan että tääkin vuosi on reilua kahta viikkoa vaille taputeltu.

Tää loppuaika on mennyt leppoisasti kun on kevät ja kesäkin alkanut ja nyt on kotiintulo alkanut jännittää. Päällimmäisenä ajatuksena on kuitenkin kokoajan ja pitkään ollut jo toi kolmen viikon reissu jota en vaan jaksais odottaa!! Facebook muistuttaa koko ajan kolmen vuoden takaisesta matkasta ja matkakuume vaan kasvaa, ja on sellanen fiilis että tästä tulee aika unohtumaton loma!

Mitään kummallista ei tässä viimeisille viikoille ole tiedossa, ensi viikolla yksi kaveri lähtee kotiin joten sitä pitäisi treffata kaupungilla tulee varmaan vielä pyörittyä, ulos pitäisi kerran mennä, maanantaina on memorial day grillijuhlat, The lawn on D ”aikuisten leikkipuisto” on listalla vielä kerran ja ens kuussa alkaa ulkoilma leffat taas! Emmin kanssa mennään vikoille Boston sushitreffeille, suomessa nää kyllä jatkuu sitten taas ensi vuoden puolella. Perheen kanssa on sunnuntaille suunnitelmia ja tajusin että yksi toinenkin kaveri lähtee pian joten sitäkin pitäisi nähdä.. Eli kaikenlaista tässä vielä olis ja reissuakin varten pitäisi vielä yllättävän monta asiaa saada hoidettua, eipä käy aika pitkäksi:)

Tosta Hannahin kuvasta tuli mieleen meidän aamuinen keskustelu kun käveltiin meidän kotikadulla..

H: Look a stick! I’ll break it.
Minä: Wow, nice
H: It’s a present
Minä: Present for who?
H: For Heidi
Minä: Ohhh thank you:)
H: eat it


Ps. En tiedä lukeekohan näitä monikaan, äiti ainaskin, mutta olisko mielessä jotain tiettyä mistä voisin kirjoittaa tähän vuoteen tai Bostoniin tms liittyen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s