Memorial day weekend

Mikä viikonloppu! Pitkästä aikaa viikonloppu jolle oli suunniteltu paljon kaikkea erilaista kivaa tekemistä. Muutenkin viikko oli vaan nelipäiväinen töiden osalta koska hostit oli edellisviikonlopun Torontossa, mikä teki viime viikonlopustakin kivan kun oli koko talo vaan itselle.

Yhtäkkiä mulle ja Lauralle alkoi aina sattumaan kaikkea tyhmää perjantaisin.. Ensin oli se ajokortti juttu kun en saanut sitä Massachusettsin virallista henkkaria ja samana päivänä vielä baarin poke vei mun suomalaisen ajokortin. Sitten toisena viikonloppuna Laura hukkasi lompakkonsa kaikkineen kortteineen, viime pe se sai mahataudin ja perjantai kun piti lauantaina lähteä EDChen, meidän paluu bussimatka peruuntui. Joten meidän perjantain pläänit meni pilalle sen mahataudin takia joten hoidin sitten kaikkia pikkuasioita tulevaa matkaa varten, kävin salilla ja relasin.

Lauantaina oli ihan täydellinen +35 helle, mentiin yhteen puistoon ottamaan aurinkoa ja sai vähän väriäkin pintaan. Pitkästä aikaa oli sovittuna myös treffit Annun kanssa jota on tullut nähtyä viimeksi viime vuoden puolella……. Bostonissa oli koko viikonlopun mittainen Boston Calling festari ja käveltiinkin siitä ohi mutta tietenkään ei mitään nähnyt muutakuin vähän screeniä ja kuuli jotain laulua. The lawn on D oli mun käytävien paikkojen listalla joten mentiin sinne. Pelattiin jengaa (Laura oli jenganeer kun niin tarkkaan rakensi sen aina valmiiksi), istuttiin ja kuunneltiin musiikkia ja katseltiin kun ihmiset bailas djn tahtiin. Tää paikka on vaan ihan täydellinen kesähengailumesta koska siellä on kaikkea tekemistä, on terassillakin kiva käydä istumassa mutta samalla on myös kiva pelata jotain.

Boston Commonissa oli illalla hauska valomiekka battle. Porukka siis vaan taisteli valomiekoilla, dark side ihmisillä oli punaiset miekat ja muilla eri väriset ja tää näytti hullun hauskalta kun oli pimeää ja ne vaikutti olevan semi tosissaan tän asian kanssa:D kotimatkalla pyysin ihan vaan kuvaa varten lainaan valomiekat joltain.

Mä en oo tehnyt hostien kanssa hetkeen yhdessä mitään spessua joten sunnuntai oli varattu ihan vaan meille. Lauran ne kutsui myös mukaan koska paikka johon mentiin, oli hostien tuttujen rantatalo ja ne ajatteli että mukavempi mulle kun on Laura seurana. Harmi että ei sattunut ihan rantakelit kyseiselle päivälle, mutta päivä oli kuitenkin ihan huippu! Syötiin lounasta, käveltiin rannassa ja pelattiin pihassa näiden tyyppien ite keksimää ”golfaa talon ympäri mahd vähillä lyönneillä”. Pallona toimi vähän kevyemmät kun oikeat golfpallot koska olisi rikottu muutama ikkuna ja lommotettu talon seiniä. Paluumatkalla pysähdyttiin dinnerille ja oltiin alkuillasta kotona. Paikka sijaitsi Marshfieldissa tunnin matkan päässä meiltä kotoa, se oli sellainen söpö rantakaupunki vähänkuin Cape Cod tai Rhode Islandilla se yksi paikka jossa viime kesänä kävin ja varmasti hyvällä kelillä ihan huippu siisti kesänvietto paikka.


Oli siis pitkä viikonloppu sen takia, että maanantaina vietettiin Memorial Dayta. Aluksi mun piti mennä hostien kanssa kaveriperheen luo grillaamaan mutta vettä satoi ja oli aika kolea ilma niin päädyttiin Lauran kanssa Natick Mallille shoppailemaan, moikkaamaan yhtä kaveria joka on lähdössä kotiin ja salille mentiin vielä illasta. Ainiin voitin ”onnenpyörästä” ostarilla 2 yön ilmaisen hotellimajoituksen Holiday Inn hotellissa, vaihtoehto kohteita oli 16. Olin päivän ensimmäinen voittaja haha..
Hyvää viikkoa ja pian nähdään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s