10 päivän reissupäiväkirja

14.1. Herätys tuulisena aamuna Lake Taupon rannalta. Ensimmäinen aamu reissun päällä, ei kiire mihkään. Tärkein tehtävä löytää Akille kirja. Vielä oli äitin antamaa joulurahaa jäljellä, käytiin sushilla ensimmäistä kertaa kesän jälkeen.

15.1. Akin syntymäpäivä, herätys klo 6 aamulla ja lähtö Tongariro Alpine Crossingiin. Yö oli t o d e l l a kylmä, ei olla enää subtrooppisella alueella. Alpine crossing oli ihan käsittämättömän upee, jalat kiittää ja uni tulee hyvin.

16.1. Hidas aamu 12h unien jälkeen ja jalat aivan jumissa eilisestä. Taas kylmä yö. Päivän tärkein tehtävä käydä suihkussa. Yöksi löytyi tosi hyvä ja rauhallinen leirintäalue.

17.1. Päivän ensimmäinen etappi kirjasto – pitää päästä wifiin ja lataan laitteita. Edetään hitaasti kohti Wellingtonia, matkalla pysähdys Pukaha national wildlife centreen, jossa nähtiin oikea Kiwi-lintu. Taas yksi asia New Zealand bucket listilta suoritettu.

18.1. Liityttiin eilen salille, ja tänään oli ensimmäinen treeni. Parasta kuitenkin oli kuuma suihku. Pysähdyttiin kivaan pikku kaupunkiin ja kahvilaan, Aki joi parhaan kahvin ikinä. Rento päivä.

19.1. Ihanaa herätä ilman herätyskelloa aamuisin. Päivän tärkein tehtävä: maistella viinejä. Kohteena ihana Martinboroughn viinikylä, jonka jälkeen palattiin leirintäalueelle ja syötiin hyvin (eli paljon). Oma suosikki viini on valkkari Savuignoin blanc rypäleistä.

20.1. Tänään vihdoin maan pääkaupunkiin, Wellingtoniin. Matkalla on onneks Cityfitness ja päästään treenaan ja suihkuun, ah! Mikä onni, saatiin vika tyhjä paikka leirintäalueelta. Huomista odotellessa, että pääsee kunnolla tutkimaan kaupunkia.

21.1. IHANA PÄIVÄ! Lähtö ajoissa kävellen Wellingtonin keskustaan jossa pyörittiin koko päivä. Syötiin hyvin, kuuma kesäpäivä ja vaihteeks kiva kaupungin vilinä. Päivän ostos: uudet kengät. Edellisistä repsottaa pohjat ja kärjessä reiät kovan työnteon ja kävelyn tuloksena.

22.1. Harmaa aamu ja huonosti nukuttu yö. Käveltiin salille keskustaan, vaikka ihan lähellä olisi ollut toinen, mistä en tiennyt. Kirjastossa ei toiminut pistokkeet eikä wifi. Kolme tuntia hyvässä museossa ihmettelyä päätti päivän lopulta hyvin.

23.1. Tokavika aamu tällä paikalla. Kivaa kun ei oo tarvinnut ajaa joka päivä. Aamupäivästä Mt Victoria-kukkulalle katsoon maisemia. Päivän tärkein tehtävä ladata laitteet ja käydä kaupassa.

24.1. Salille venytteleen, The Warehouseen ostamaan Akille perhovapa, pesulaan peseen pyykkiä, leffajuttujen ihmettelyä Weta cavessa, uudelle leirintäalueelle siirtyminen. Kiireetöntä ja huoletonta reissuelämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s