To do list

Kotiin saapumiseen on aikaa alle kaksi viikkoa. On kiva lähteä pitkälle reissulle, luopua asunnosta ja viedä tavarat varastoon odottamaan, mutta takaisin palatessa onkin vähän enemmän järjestettävää, varsinkin jos ei ole asuntoa odottamassa. Suurin osa hoidettavista asioista tarvitsee tehdä jo ennen paluuta, onneksi lähes kaikki näistä onnistuu netin kautta. Tässä kotiinpaluun to do lista!

TO DO ennen paluuta

 • Osta lennotcheck
 • Vuokraa asunto Suomesta – check
 • Vuokraa pakettiauto muuttoa varten
 •  Yöpaikka ensimmäiselle yölle – check
 • Ilmoita Kelaan Suomeen saapumispäivä
 • Päivitä Suomen puhelinliittymä toimintaan
 • Tee osoitteenmuutos
 • Hanki kotivakuutus
 • Irtisano varasto – check
 • Tee sähkösopimus – check

TO DO Suomessa

 • Varaa junaliput Tampereelle
 • Nouda asunnon avaimet
 • Hae tavarat varastosta ja hoida muutto
 • Kotiudu ja palaa normaaliin arkeen 😀

Tämä kaikki on onneksi jo tuttua hommaa, tosin tällä kertaa verrattuna Espanjasta paluuseen haetaan kaikki tavarat varastosta ja muutetaan pysyvämpään asuntoon. Uudesta-Seelannista Suomeen matkustaessa ei enää tarvitse olla 14 vuorokauden karanteenissa, mikä helpottaa kaikkea huomattavasti. Vaikka karanteeni ei ole pakollinen, varmaan siitä huolimatta tulee välteltyä turhaa liikkumista jonkin verran. 

Kaikkein parasta on se, että noin kahden ja puolen vuoden jälkeen, jonka aikana ollaan asuttu kahdeksassa eri asunnossa, kahdella eri farmilla, autossa sekä useissa hostelleissa, pääsee vihdoin asettumaan pidemmäksi aikaa. Vai pääsekö, mitköhän sitä seuraavaksi keksii…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s